torsdag den 31. december 2015

Vejen til succes....

Vejen til succes...

Idag sidder jeg og reflekterer lidt over livet og over mine sidste par måneder af 2015. 

Mit liv har siden jeg flyttede fra Danmark i 2009, har været en rutchebane... Men jeg tænkte dengang på Walt Disney citat :
" if you can dream it - you can do it"

Det fleste folk lægger kun mærke til resultatet fra en succesfuld entrepreneur, bagefter tænke de fleste - jeg kan aldrig blive som dem, eller de var bare heldige...

Hvad mange ikke bemærker er at hvad en entreneur har været igennem forud for deres succes, den daglige kamp, afvisninger, nederlag, bedrag, rygter, løbe tør for penge, alt det man skal igennem for at skabe en succes. 

Da jeg startede med at bygge container boliger for 3-4 år siden, så kan jeg huske at jeg sagde til min familie, venner og min fantastiske partner, at den dag jeg kan sælge en bolig om ugen, så vil jeg være lykkelig..... i november 2015 solgte vi alene i Tyskland over 400 boliger... så der er sket en del siden... men hvad er der egentligt sket...? 

Det der er sket er, at jeg har ændret mig, jeg har lært at omgive mig med de rigtige mennesker...

Hvis du er sammen med positive personer, så er chancen for din succes langt større,og din livs kvalitet vokser kolossalt. 

Hvis du omgås dygtige og inteligente personer ( altid klogere end dig ), så lære du noget hverdag, og dine forventninger til dig selv bliver langt større. 

Det er en vigtig egenskaber, at kunne vælge fra, så du hele tiden kun omgiver dig med positive mennesker, ellers er der 80% chance for du ikke lykkes ( specielt hvis du har en forretnings partner ). Da negative, pessimistiske eller fordomsfulde mennesker tit hiver andre med ned, ved de stiller spørgsmål tegn ved alt, som gør man bruge ufattelig mange tid på at på at overbevise dem, istedet for at udføre pretotyping af ideen, og få svaret samme dag nærmest. 

Succes i erhvervslivet kommer ikke uden du møder Janteloven, risikoen for nederlag, modgang, penge problemer, mangel på tid mv... Men se frem og kig aldrig tilbage, det som ikke slår dig ihjel gør dig bare stærkere...
" what ever it takes"

Tilbage i 2007/08 efter at have solgt BilXperten lyttede jeg til et interview med en af verdens mest populære succescoaches Tony Robbins, som er en af de største i verden idag inden for personlig udvikling og succes. Han sagde at 80% af ens succes er vores egen psykologi. 

Så 80% af vores succes er baseret på vores personlighed, vores evne til at tænke positivt og optimistisk, vors evne til at tro på os selv, lede os selv, vores tro på at ville lykkes, sætte mål, vores evne til at kommunikere og skabe gode relationer til andre mennesker. 

På trods af det, så oplever jeg en masse mennesker der brokker sig hele tiden og skyder skylden på alle andre når de ikke lykkes... de brokker sig over vejret, over økonomien, over regeringen og over andre mennesker.... de brokker sig over ting de ikke har indflydelse på eller empati for... Og derfor opstiller egne problemer : 
Som tænk nu hvis...
Jeg sagde jo det ville gå sådan...
Han omgås altså...
Han har været omtalt for...
Disse personer er ikke med til at skabe noget produktivt for din succes - vælg venner og netværk :
Med empati for dig...
Med god energi for dig...
Som bidrager positivt til din hverdag...

Jeg kan nævne tonsvis af eksempler med mennesker der har haft alle ressourcerne og er ulykkelige, tit fordi de har skabt en succes( solgt deres virksomhed godt ), og nu tro de at de er serie iværksættere...
Jeg kan nævne eksempler med mennesker, der har haft alle odds imod sig og alligevel har fået kæmpe succes...
"Winners are losers that just didn't give up"

Jeg oplever mange mennesker der ulykkelige og utilfredse med deres liv og stadig intet gør ved det!!!!
"Everything you want will always be outside your comfort zone"
"You only miss 100% of the chances you don't take"

Så hvis 80% af en succes er vores egen psykologi, så er størstedelen af vores egen succes også op til os selv.... hmm spændende tænkte jeg... men hvem skal jeg så skyde skylden på hvis det ikke lykkes!!!

Min pointe er: 

- hvis du vil tro på dig selv, så skal du arbejde med dig selv

- hvis du vil elske dig selv, så skal du arbejde med dig selv

-hvis du vil have succes med at starte din egen forretning, så skal du arbejde med dig selv

- hvis du vil have endnu mere succes med din forretning, så skal du arbejde med dig selv. 

- hvis du vil have endnu mere succes i dit privatliv eller i dit job, så skal du arbejde med dig selv...

- hvis du gerne vil have andre mennesker til at kunne lide dig, så skal du arbejde med dig selv. 

- hvis du vil tiltrække de rigtige mennnesker, så skal du arbejde med dig selv. 

- hvis du vil være en bedre leder, så skal du arbejde med dig selv

- hvis du vil være en bedre sælger, så skal du arbejde med dig selv

Hvis du gerne vil have succes, så skal du arbejde mere med dig selv end du gør på noget andet - men glem ikke dit familie, da de er din livline, hvis alt går galt - det har jeg også prøvet. 

Hvis du ændrer dig, så ændrer alting sig for dig... 

... og husk nu, at der er ingen der kommer og banker på din dør en dag du mindst forventer det og spørger, om du vil have et bedre liv... 

...du skal selv tage ansvar for at få det bedste liv du kan.... og så skal du se at komme ud af starthullerne og gå fra tanke til handling. 

Tak fordi du læste mit indlæg, held og lykke med din succes. 

Rigtigt godt nytår til jer alle, og held og lykke med jeres 2016 mål

Kristian Holm


fredag den 1. maj 2015

Advokaternes tag selv bord

I Kære læsere, 
De fleste af jer har sikkert allerede set tv programmet, et flot gennem arbejdet stykke journalistisk håndværk som hedder Advokaternes tag selv bord. Programmet handle i første episode om hvordan Kammeradvokaten og Plesner svindler og bedrager selvstændige, staten selv ( skat ), banker, kreditorer for selv at kunne skumme fløden. Både Pernille og Boris blev for 3 måneder dømt for at stjæle 5 mio For meget i et konkursbo, så de måtte nøjes med 30 mio I salærer. Men hvorfor skal advokater ikke i fængsel når de bliver taget med fingrene i kagekassen? 
I det nedenstående program er klarer beviser for de bevidst snyder, men ingen gør noget, når fordi statens egen advokat ikke vil sagsøge sig selv. 

https://www.dr.dk/tv/se/advokaternes-tag-selv-bord/advokaternes-tag-selv-bordonsdag den 25. februar 2015

Offentlig gabestok, sensations journalstik.

Hvad gør man når sensations pressen hænger en ud i den offentlige gabestok, velvidende at de ikke har skyggen af beviser, uagtet forsøg på dialog om at tale dem til fornuft og fremlægge dem dokumentation på at deres påstande er usande, hvad gør man så hvis man er bygget med vinder mentalitet og ens motto blandet er :
Winners are losers that just didn't give up.

Jeg har hedder Kristian Kongstad Holm og jeg har netop været alt det ovenstående igennem, fordi to af landets kuratorer Boris Frederiksen ( kammeradvokaten ) og Pernille Bigaard ( Plesner ), begge lige dømt af landsretten til at tilbagebetale 5 mio. Som de blev dømt for at have stjålet fra konkursboet efter Sandgården. De selv samme valgte efter at jeg havde tæsket dem i adskillige retssager og forliget resten, at tilsvine mig gennem deres kontakter i pressen. Er det fair at kan man ikke vinde i retten, kan man jo bare bruge pressen, fordi man er en kendt advokat ? 

Danske kuratorer er uden tvivl nogen af Danmarks støreste ligrøvere, men hvem holder egentlig kontrol med dem? 
I sagen omkring Sandgården hvor Kammeradvokaten og Plesner var kuratorer, lykkes det dem at tømme boet for hele 35 mio. Intet var der tilbage til lønmodtagere eller simple kreditorer. Men kuratorerne blev betalt, endda rigtigt godt betalt 35 mio for lidt over et års arbejde eller ca. 3500kr pr. Time. 

En ting er sikkert, at 99% af de personer som ryger igennem deres vridemaskine ikke har saltet til et æg bagefter. De har helt sikkert ikke kræfterne til at kæmpe imod, da det typisk koster mange penge og tid og efter en konkurs starter alle fra bunden igen - som er svært nok i sig selv, derfor hører man ikke om klage sager så ofte. 

Jeg modtog de første beskyldninger og påstande gennem pressen i 2009, hvorefter jeg straks opfordrede kuratorerne og pressen til at politi anmelde mig hvis de mente der var forgået ulovligheder, nu skriver vi 2015, og først 6 år efter kommer min sag for retten, er det fair? Såfremt det de påstår er sandt ( allerede i 2009 ) hvordan kan det så tage politiet mere end 5 år.
 Jeg har set frem til denne dag i snart 6 år. Jeg mener selv hele vejen igennem at have spillet med åbne kort, jeg har sendt over 120 e-mails og mindst lige så mange telefon samtaler til sagens anklagemyndighederne som først valgt at give min advokat alle sagens materialer 14 dage før sagens start, uagtet de selv har brugt snart 6 år på sagen. 
 
Pressen
Jeg ønsker ikke at udtale mig yderligere til medierne, da pistol journalistik, den offentlige gabestok samt salgstal er det som sætter jeres dagsorden. 
Jeg ønsker at give domstolene ro til deres arbejde, det er jo trods alt stadig dem som er den dømmende magt og jeg har min fulde tillid til det danske retssystem og min forsvarer Advokat Berit Ernst. 

Tak for din/jeres interesse.