søndag den 25. maj 2014

Hvorfor er der aldrig penge til andre end kuratorene?

Jeg har idag læst Berlingske med stor interesse, endeligt er der nogen som sætter fokus på Danmarks historiens støreste ligrøvere, nemlig Pernille Bigaard fra advokat firmaet Plesner og Boris Frederiksen som arbejder som Kammeradvokat.

Jeg håber at journalisten vil bede om aktindsigt i samtlige konkursboer som disse to kuratorer har behandlet, så vil det hurtigt tegne sig et billede af alle konkursboer først afsluttes af dem efter de har tømt kasse selv.

Det er normalt det politiet ville kalde mandatsvig og skyldnersvig, og jeg vil da se frem til at politiet for efterforsket disse kuratorer, efter flere personer nu har politianmeldt Boris Frederiksen og Pernille Bigaard.

http://m.business.dk/?redirect=www.business.dk/raadgivning/fire-gode-spoergsmaal-til-kuratorerne&

#pernillebigaard
#borisfrederiksen
#ligrøvere
#tyveripåhøjlysdag
#plesner
#kammeradvokaten
#svindel
#inhabile

lørdag den 24. maj 2014

Kuratorernes hemmelige agenda ?

Måske er sandheden på vej frem om hvordan danske kuratorer agerer som nutidens ligrøvere.
Tyveri på højlys dag, som har forgået siden 2008, har medierne endelig fået lyst til at kigge på, har du - eller kender du personer som har kendskab til ulovligheder hvor danske kuratorer er involveret, så kontakt mig endelig, så vi kan komme til bunds i disse sager.

Flere personer har allerede politi anmeldt Boris Frederiksen og Pernille Bigaard. Læs mere nedenstående.
http://www.business.dk/raadgivning/konkurser-i-bundter

#borisfrederiksen #pernillebigaard #ligrøvere #heksejagt #sandhedenskalfrem #politianmeldelse #svindel #røvereri #jantelov #tyveri #mediernesmagt #dkmedier #kurator #dkkurator #plesner #kammeradvokaten #hvemholderøjemeddem #nutidensligrøvere