torsdag den 31. oktober 2013

Ekstra Bladet 31 okt. 2013 og mine kommentarer

Kære læsere af min blog, Ekstra Bladet artikel idag siger nok mere om avisen, end om deres udokumenteret påstande om mig. Hvordan kan Ekstra Bladet være så useriøse at de skriver jeg skylder penge til rockere?

Det bliver spændene at se hvad pressenævnet siger til de 3 sidste dage artikler, tænk de har ikke kunne dokumentere en eneste ting, trods mine opfordringer siden 14 okt. 2013. Man kan godt mærke avisen er vildt presset på økonomien, dog tro jeg Miki Mistrati nye Snap Docs godt kan blive en succes.
Men hold jeg nu til hvad i er bedst til, nemlig avisernes svar på Se & Hør, lad værd med at rode jer ud i erhvervsjournalistik, det eneste Ekstra Bladet har tilbage for erhvervsfolk er de er først med sportsnyhederne, tættere kommer i nok aldrig.

Jeg blev kontaktet af Morten Johnsen igår hvor han stillet følgende sprørgsmål :


Hej Kristian
I forlængelse af vores tidligere snak har jkeg følgende spørgsmål.
Vi har talt med en række personer fra bandemiljøet herunder Brian Sandberg, der mener, de har penge til gode hos dig.
Hvad mener du om deres udsagn?
Hvorfra har du kontakt til den type personer?
Hvor mange penge skylder du i alt til folk fra det kriminelle miljø?
Hvorfor har du, hvilket den franske foged har bekræftet, våben liggende i dit hus?

Venlig hilsen,
Morten Johnsen
Erhvervsredaktør

Ekstra Bladetmorten.johnsen@eb.dk - direkte: +45 3347 2017 - mobil:  +45 5374 0823


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg blev så ophidset af deres absurde udokumenteret påstande, at jeg ringet til Morten Johnsen, efterfølgende valgte jeg at google ham, den eneste trøst jeg fandt i det, var at jeg ikke var alene om, at synes hans jagt på sensation journalistik overskygger god presseetik, dette synspunkt deler jeg med  næsten samtlige erhvervsfolk som har skrevet om ham på nettet, de afskyer ham og hans arbejdes metoder.

Citat fra Vestas  
Det som Ekstra Bladet foretager sig har intet, absolut intet med erhvervsjournalistik at gøre, de skal gøre det de er bedst til og det er at forfølge de kendte med skandale historier akurat som Se og Hør.

Morten Johnsen som vel bedre er kendt herindefra under synonymet Johnsen, har en ufattelig evne til at komme med historier, som er fordrejede i en sådan grad, at det tegner til kun at gavne hans egen egocentrede kamp mod Vestas, som vel nok bunder i det tætteste han kommer på erhvervsjournalistik er, han tabte hele sin Børneopsparing.

http://www.euroinvestor.dk/community/discussionthread.aspx?threadid=261296

Tilbage til samtalen med Morten Johnsen fra Ekstra Bladet.
-Jeg spurgte ham indtil hvordan Ekstra Bladet kunne være i ledtog med Mik Decaulaincourt, Jens Dinesen og Dan Shefet ( Erik kofoed som ligeledes udtaler sig til avisen er en fallit håndværker som er i lommen på Jens Dinesen ligesom Mik Decaulaincourt.) 
Morten Johnsen svaret at Mik Decaulaincourt da selv havde betalt sin flybillet.
Jeg spurgte ham om han ikke undret sig over Mik Decaulaincourt kan det, eftersom han var på kontanthjælp, han kan ikke engang betale sin ex. kone børne bidrag, ligesom kontanthjælp modtagere ikke må rejse ud af landet. 
 Hvordan skulle han dog have råd til et hus til x antal mio. og flybilletter til Sydfrankrig  "Jens Dinesen"?

Dette ville han ikke svarer på!

-Jeg spurgte til hvor de boet under deres ophold? ( Vel vidende han boet i Jens Dinesen hus )

Dette ville har ikke svare på, men tilføjet at han havde set Ekstra Bladet havde betalt de to journalister flybilletter.

- Jeg spurgte så ham om det samme som jeg tidligere har spurgt Miki Mistrati om, synes du ikke det virker mærkeligt at den mand som påstår han ejer et hus til 20 mio. € ikke har fjernbetjeninger til portene eller nøglerne til huset, hvis det er hans ?

Dette ville han ikke svare på!

-Jeg spurgte så om han kendte til lejeloven og om han var bekendt med at hvis et hus var lejet ud, så kunne den påstået ejer ikke bare komme uanmeldt på besøg, ligesom at vælte et hegn, smadre video overvågning, ødelægge porte, maler med rød maling på ejendomme ikke er normalt, ødelægge vandvarmeren, fortage ulovlige tv og billede optagelser. 

-Ekstra Bladet modtog kopi af politi rapporten få timer efter deres første ulovlige indtrængen og optagelser, ligeledes oplyste politi at i havde fortaget ulovligheder inden de lod jeg gå efter førstedag ulovligheder, hvorfor bliver i så ved ?

Dette ville han ikke svare på!

Hvad tænkte Ekstra Bladet om dette, og hvorfor stoppet de ikke disse ulovligheder, eller føler Ekstra Bladet de er hævet over loven, på samme måde som i vælge at dømme uskylde i jeres sensationpresse ?

Dette ville han ikke svare på!

Føler du/Ekstra Bladet ikke i har et ansvar, når i ved Mik Decaulaincourt er alkoholiker og  i ledtog med Mafiaen, i samarbejde med Dan Shefet og Jens Dinesen som blot forsøger at stjæle huset på den kommende tvangsauktion? læs evt. hele forhistorien på http://gossipcotedazur.blogspot.com
http://gossipcotedazur.blogspot.com/2013/10/trusler-pa-livet-kidnapning-af-brn-dds.html
http://gossipcotedazur.blogspot.fr/2013/10/facts-about-mik-decaulaincourt-before.html
eller her hvor hele den dokumenteret sandhed bliver lagt frem om huset i Mougins
http://gossipcotedazur.blogspot.com/2013/09/fraud-in-mougins-staring-jens-dinesen.html

dette ville han ikke svare på ?

-jeg spørge ham om hvorfor ledelsen ikke griber ind, når Ekstra Bladet siden 14 okt.   2013 har modtaget dokumentation for sandheden, hvorfor forholder i jer ikke til den ?

-Har Jens Dinesen betalt jer for at skrive om mig ?

-Hvad siger Ekstra Bladet til vores dokumentation for Jens Dinesen har betalt Ekstra Bladet brug af privat foged og advokat under deres ophold i Frankrig ?

-Hvorfor ringer alle alarm klokker ikke, når i allerede første dag for disse oplysninger ?

Efter denne række spørgsmål, blev Morten Johnsen så gal, at han begyndte at råbe af mig, jeg skulle bare forholde mig til hans spørgsmål, hvor til jeg svaret, send mig dokumentation for dine påstande, derefter vil jeg tage stilling til dem, jeg kan kun på nuværende tidspunkt sige andet end dine påstande er absurde, udokumenteret, og stærkt injuriererede jeg har ligeledes siden 14 okt. 2013 bedt Ekstra Bladet dokumentere deres påstande, dog uden jeg til dato har modtaget et eneste.

Læs venligst de to blog indlæg om mit genmæle omkring Ekstra Bladet artikel 29 okt. Og DR Kontant indlæg om mig ligeledes 29 okt. 2013, her kan du se alle dokumenterne medierne har modtaget, men dog ikke ønsket at forholde sig til. 

Jeg er dybt rystet over deres behandling af Ekstra Bladet's behandling af mennesker, som de forud har dokumentere sandheden og deres uskyld samt rene straffeattest for dem, og alligevel vælger de at bringe urigtige og forsætte med at overtræde lovgivningen. Politianmeldelse af Ekstra Bladet 30 okt. 2013

Kære Morten og Poul, ( Ekstra Bladet )
Jeg kunne forstå på vores samtale for lidt siden, du påstår du ikke havde set denne politianmeldelse/politi rapporterne, så derfor fremsendes de lige igen. 

Vi mangler forsat oplysninger på jeres video mand Anton, vil i venligst fremsende dem til os. 
Ydermere har vi lige talt med Mougins politi som fastslå, at de har oplyst jer jeres billeder og video er ulovligt jf. politirapporten dateret 15 og 16 oktober som få timer efter er fremsendt til jer på Ekstra Bladet samt jeres Journalist som var med til at udfører disse ulovlighederer. 

Jeg må igen opfordre jer til at forholde jer til den dokumenteret sandhed som også kan læses på : www.kongstadholm.blogspot.com


Nedenstående er kopi af politianmeldelse af Ekstra Bladet til Dansk politi, ligeledes findes der flere politianmeldelser/rapporter i Frankrig. Disse kan se i artiklen omkring Ekstra Bladet den 29 Okt. 2013. 
------------------------------------------------
Københavns politiet
Polititorvet 14
1780 København V
Kbh@politi.dk                                             

Ekstra Bladet ( EB )
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Politianmeldelse af :

Ulovlig indtrængen på privat grund, foto optagelser på privat grund, hærværk, bagvaskelse, injurier mv.

Kære Politi,

Vi vil gerne politianmelde EB  for ovenstående ulovligheder som de har udsat os for 14-30 oktober 2013, vi har politianmeldt dette i Frankrig, men politi hernede, mener det er dansk politi som skal køre denne sag, da Journalisten Miki Mistrati, og film manden Anton er bosiddende i Danmark, ligeledes har EB værneting i Danmark, som billederne og deres ulovligheder er finansieret af EB

Ligeledes er de fleste overtrædelser udført med Dansk værneting, som injurier, bagvaskelse på e-mail, samt billederne og video optagelserne er bragt i deres avis og på deres online medie.

Billederne som er tilvejebragt via ulovlig indtrængen, hærværk mv. som er politianmeldt i Frankrig, men ved at bringe dem i Danske medier overtræder de § 264 i straffeloven.
Under deres ophold i Frankrig mødtes EB, Jens Dinesen, Dan Shefet og Mik Decaulaincourt flere gange og planlagde disse ulovligheder, ligeledes kan vi bevise at Jens Dinesen betalte adskillige regninger for EB kunne udfører disse ulovligheder.
Vi vil gerne bede politiet hurtigst muligt retten henvendelse til EB, som forsat bruge de ulovlige billeder og video, selv om de 14 okt. Blev gjort tydeligt opmærksom på det måtte de ikke.

Anmeldere
Cathrine Holm                                      Kristian Holm
Adresser fjernet
06250 Mougins                                    98000 Monaco_______________________________     ________________________________

./. 2 politi rapporter, kopi af E-mails sendt mellem Kristian Holm og EB.  Vi har billede dokumentation for alle skader som EB har medført os, som kan fremsendes.

 Best regards Kristian Holm
      
------------------------------------------------Den 30/10/2013 kl. 14.56 skrev Morten Johnsen:

 Mit svar til Ekstra Bladet vedrørende deres udokumenteret påstande

Kære Morten, "Ekstra Bladet"

Jeg har været tilknyttet Living in a Box som konsulent og jeg har ikke indsat nogle direktører i selskabet, ydermere er det umuligt da jeg ikke har haft nem id siden 2010.

Jeg har ingen kommentarer til dine udokumenterede og urigtige påstande. Hvis du ønsker mine kommentarer, må du fremsende dokumentation.

Jeg må henvise til direktøren i Living In a Box, da jeg ikke kan kommenterer på noget jeg blot er konsulent for. 

Jeg ønsker ikke at drøfte min privatøkonomi med Ekstra Bladet.Best regards Kristian Holm
      
           


Den 29/10/2013 kl. 14.57 skrev Morten Johnsen:

hej Kristian.
 
I forlængelse af vores tidligere spørgsmål, vil jeg gerne vide, hvad din tilknytning til Living In A Box er.
 
Jeg kan se fra diverse mailkorrespondancer, at du har indsat forskellige direktører i selskabet til trods for, at du ifølge firmaet "kun" har med IT og teknik at gøre.
 
Jeg vil også gerne høre, hvad du mener om Lejernes LO's advarsler mod selskabet?
 
Ydermere vil jeg også gerne vide, om de penge du tjener i regi af selskabet går videre til dine kreditorer?
 
På forhånd tak.
 
Venlig hilsen,
Morten Johnsen
Erhvervsredaktør
Ekstra Bladet
morten.johnsen@eb.dk - direkte: +45 3347 2017 - mobil:  +45 5374 0823

onsdag den 30. oktober 2013

Svar til DR Kontant tv show af 29. oktober 2013


In Danish and English below,

Nedenstående er kopi af kommikationen mellem DR Kontant og politiet, mine advokater og jeg inden de bragte deres justitsmord på min person. Vi fremlægger tydelig dokumentation for jeg ikke er eftersøgt, og ej heller behøver at mødes med politiet. Min advokat har anbefalet mig ikke at udtale mig til politiet, før de begynder at samarbejde med os og forholder sig til vores skriftlige forklaringer.

Jeg har nederst på siden vedhæftet dokumentation for jeg opfordret politiet til at kigge på sagen, efter at have modtaget beskyldninger fra to kuratorer om der skulle være forgået ulovligheder, dog er fakta forsat idag at politiet intet har gjort andet end at rejse en sigtelse, som betyder de kigger på sagen. 

Der er intet jeg ønsker mere end at sagen kan komme for retten, så kan jeg få papirer på min uskyld. Pressen har desværre som altid dømt en på forhånd, i deres jagt på sensation journalistik.

Inden DR Kontant bragte deres Tv show både i August og her i Oktober 2013, har mine advokater fortalt dem alt, ligeledes har DR kontant været med i e-mails mellem politiet, mine advokater og jeg.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DR Byen
Emil Holms Kanal 20
0999 København C
gad@dr.dk
jaq@dr.dk

Kristian Kongstad Holm
2 Avenue des Lingures
98000 Monaco                                                                     Monaco, 26. oktober 2013


Svar til  DR Kontant, 25. oktober 2013:

Kære Thomas, jeg var dog af den opfattelse, at god journalistik var at belyse historier fra to sider, men indtil videre har I ikke vist nogen objektiv interesse for sandheden eller fremsendt et eneste bevis for jeres påstande.
Der er et navneforbud i denne sag, som er indbragt for Højesteret, derfor kan jeg ikke komme ind på den aktuelle sigtelse, men jeg tager dette med sindsro. Lad mig understrege at de  forhold politiet undersøger, ikke har ført til hverken tiltale eller anklageskift mod mig fra politiet side. 
Jeg har selv siden 2009 både til kuratorer, panthavere og medierne opfordret politiet til at efterforske sagen. Der er dog til dato ikke sket noget som helst, til trods for, at jeg og mine advokater minimum hver måned har rykket for behandling af sagen, så vi kan få dette afsluttet. Jeg håber meget, sagen ender i retten, så jeg kan få bevist min uskyld.

./. Vedlagt er kopi af min rene straffeattest af 16 oktober 2013 samt kopi fra mine advokater i TVC som bekræfter jeg ikke er efterlyst.


______________________________________
Kristian Holm
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nord Sjællands Politi
Prøvestensvej 1
3000 Helsingør
Att.: Betina Hald Engmark
                                                                                                                                      Dato 21/7-2013

Kære Betina
Tak for en behagelig samtale i telefonen i dag, jeg værdsætter meget vores praktiske snak om at finde en ende på denne endeløse venten på der ske noget i sagen.
Jeg må påpege at jeg allerede i 2009/10 selv henvendte mig til både Keld Gemmer og Flemming Poulsen om at jeg gerne ville besvare og dokumentere alle evt. spørgsmål de måtte have, eftersom det var mig oplyst at de efterforskede noget omkring mig. Siden da har jeg rykket via email, breve og telefon opkald jævnligt, desværre er min adgang til firmaets server blevet afbrudt da i ødelagde serveren under jeres ransagning.
Jeg har i de breve jeg kunne finde flere gange fortalt Keld om jeg arbejdet i udlandet, og nogle gange i længere perioder end andre, jeg har opfordret politiet gentagende gange til at mødes, dog uden held.
Ligeledes har jeg i breve forsøgt at få den anholdelse ordre fjernet i har lavet, for at jeg kunne mødes med min forsvarer og drøfte sagen grudigt igennem, dette har dog ikke være muligt endnu, trods både jeg og min advokat gentagende gange har forsøgt at få en aftale på plads.
Som jeg fortalte dig i telefonen ville en afhøring af mig personligt, ikke medfører noget godt, da jeg ingen mulighed under et sådan møde ville have til at forberede mig, da jeg stadig ikke kender til hvad i vil vide/mangler at få belyst, men hvis du lod mig kunne komme til Danmark, ville jeg i samarbejde med min advokat, kunne udarbejde en besvarelse/ sagsfremstilling på hvert enkelt punkt på de sigtelser de har oplyst mig forligger, jeg ville kunne oplyse hvem som ville kunne bevidne dette, samt fremlægge tingbøger, ejendomsdata osv. Som kun kan trækkes hvis man har et dansk kredit kort, hvilke jeg ikke har haft siden 2009 da jeg fraflyttede Danmark.
Jeg har forstået på Keld det drejer som om en båd, men denne sag er jo afsluttet og forliget, og jeg har gentagene gange skrevet til jer om denne sag, dog uden at få noget svar/spørgsmål, ligeledes har jeg frivilligt fremsendt jer alt dokumentation i sagen, for at fremme sagen dette er dog uden held, sagen startede i 2009 og er så vidt jeg ved ikke afsluttet fra jeres side til dato.
Så er der sagen med nogle lejeaftaler, jeg har side 2009/10 flere gange til konkursboet, i retssager som fulgte, og som til sidst endte med koncernen jeg arbejdet for købte de fleste ejendomme, resten af dem blev der indgået forlig/gentlemans aftale med kreditorerne omkring udenom konkursboet, som gjorde det pisse sure. Jeg har siden 2009 maj måned opfordret konkursboet til at politianmelde sagen omkring lejeaftaler, men jeg formoder de først lige skulle bruge alle pengene i konkursboet før de gav op, ellers havde de vel stævnet os i HolmGroup, de stævninger der kom er alle forliget eller vi har vundet helt eller delvist. Hvordan i er kommet frem til det kan koste konkursboet anslået 35 mio. Er mig ubegribeligt.
1.     i konkursboets første skrivelse til alle panthaver inden de vidste om lejeaftalerne, skrev de alle ejendomme var værdiansat til 0,- da alle var overbelånte osv. Ikke desto mindre købte vi 80% af dem efterfølgende med alle panthavernes accept.
2.     De ejendomme vi ikke købte indgik vi forlig med eller lod retten afgøre hvem som havde ret, til at starte med tabte vi to sager, men derefter vandt vi alle, så til sidst indgik vi en forligs aftale med dem alle.
3.     Så frem nogen mener vores lejeaftaler var for gode, jeg så må jeg bede Jeppe Holst og Mads Christian Høj fra Plesner om at tænke tilbage på vores allerførste møde i 2009, her nævnte Jeppe nemlig at vi havde lejet for billigt, men jeg lagde en mappe på bordet med kopi af alle mine indgået lejeaftale med Kay Wilhelmsen, Porthus gruppen, Ibeh Invest, osv. samt kopi af børsen torsdags version med ejendomme, hvor 70% af alle ejendomme var stærkt nedsat/lejerabet/trappelejer osv, derefter forlod han mødet.
4.     Jeg vil minde politiet om i 2009 var året alt faldt sammen i erhvervslivet, ingen kunne låne penge osv… KBJ skulle have sin tomgang ned til 5% iht. Roskildebanks krav, dette hjalp vi ham med, vi var ikke lige så glade for alle aftalerne, men gennemgående var vi tilfredse, derfor der da opstod problemer med nogle af ejendommene, afleveret vi simpelthen nøglerne tilbage mod ingen part havde nogen krav mod den anden bagefter, de var simpelthen ikke værd at kæmpe for, men dem vi troede på kæmpet vi for/eller købte selv om det var imod vores koncept at eje ejendomme.
Ovenstående har jeg udtalt gentagende gange til medier mv. siden 2009, som jeg forstår det har i nu alle vores dokumenter, jeg har tidligere tilbudt at fremlægge de sager i ønsket at vide noget om skriftligt, dog uden at få svar tilbage.
Jeg er meget uforstående overfor Politiet ikke har ville samarbejde, tænk på hvor mange penge/time i kunne havde sparet ved at lade mig fremlægge tingene, og ud fra dette nemt vurderer om i burde efterforske dybere.
Som jeg nævnte for dig på begynder jeg arbejde den 5 august, dette er grundet til både jeg og mine advokater har jagtet jer for at komme videre, i er nød til at udvise respekt for andre mennesker ikke bare kan vente i evig uvished, og bare stå klar når i 4-5 år senere mener nu er i klar.
Få nu fjernet den arrest ordre og bekræft det på skrift for os, så kan jeg i det mindste gennemgå sagen grundigt med min advokat inden 5 august( få lavet udtræk af ejendoms data mv. som kan bevise min uskyld ), så kunne jeg opfordre dig til at meddele Keld Gemmer at se frem vi for et afhørings tema/agenda som vi talte om, først der give det mening med en afhøring, sagen er alt for kompleks til ikke at vide hvad i vil tale om, og specielt efter snart 5 års ventetid.

Mvh. Kristian Kongstad Holm


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Above is a copy of all communication between DR Kontant, the police, my attorneys and me before they brought their miscarriage of justice on my person. We present clear evidence that I am not wanted , nor need to meet with the police. My lawyer has advised me not to speak to the police before they start working with us and relate to our written explanations.
I have in the bottom of the page attached evidence that I have invited the police to look into the matter , after receiving allegations from two curators that there should have been more illegal activities, however, the facts remain today is that  the police have done nothing other than to raise a charge, which means that they are looking into the matter.
There is nothing I want more than that the case could come to trial , so I can have my innocence proven. The press has unfortunately always doomed one in advance , in their pursuit of sensation journalism.
When DR brought their TV show DR Kontant, they have prior to every episode , both in August and here in October 2013, been given all documentation from my lawyers, also they have been in e -mail correspondences between the police, my attorneys and me.Reply to DR Kontant, 25 October 2013 :

Dear Thomas, I was of the opinion that good journalism was to illustrate stories from both sides , but so far you have not shown any objective interest in the truth nor submitted a single proof of your claims.
There is a name ban in this case, which is pending before the Supreme Court, therefore I can not comment on the current charge, but I take this with equanimity. Let me emphasize that the factors the police are investigating , has not  led to charge or indictment shift towards me by the police .
I have since 2009 to both curators, mortgagees and the media invited the police to investigate the case . However, to this date nothing has happened at all, despite the fact that I and my lawyers minimum each month has presured the police to consider the matter, so we can get this finished. I very much hope the matter ends up in court , so I can have my innocence proved.

. / . Enclosed is a copy of my clean criminal record of 16 October 2013 and a copy from my lawyers in the TVC which confirms I am not called for.


Dear Betina
Thank you for a pleasant conversation on the phone today, I very much appreciate our practical talk about finding an end to this endless waiting for something to happen in the case.
I must point out that I already in 2009/10 turned to both Keld Gemmer and Flemming Poulsen because I wanted to answer and give documentation for possible questions they might have, since I was informed that they were investigating something about me. Since then I have presured through e-mail, letters and phone calls regularly , unfortunately, my access to the company server was interrupted when you destroyed the server during your search.
I have in the letters I could find repeatedly told Keld that I worked abroad , and sometimes for longer periods than others I have invited the police repeatedly to meet, but without success .
Also, I have in letters tried to get the arrest warrant removed that you have maid on me , so that I could meet with my lawyer and discuss the matter thoroughly , this has not been possible yet, despite both I and my attorney repeatedly attempted to get an agreement in place.
As I told you on the phone, a interrogation on me personally, would not lead to anything, since I in the case of such meeting would not have any possibility to prepare myself , because I still do not know what you want to know / are yet to be elucidated, but if you let me come to Denmark , I will , in collaboration with my lawyer prepare an answer / facts on each item on the charges they have informed me that there is. I could inform who could attest to this , as well as provide land registration, property data , etc. As only can be deducted if you have a Danish credit card , which I haven't had since 2009 when I moved out of Denmark .
I from Keld understand that it is regarding a boat , but this matter has been closed and settled, and I have repeatedly written to you about this matter , but without receiving any response / questions. I  have also voluntarily sent unto you all records in this case , to support the cause , this has been without success, the case began in 2009 and so far as I know not completed on your part to this date.

Then there is the case with some leases, I have since 2009/10 several times to the insolvent, in litigation that followed, and finally ended with the group I worked for bought most of the properties , the rest of them were signed settlement / gentlemens agreement with creditors, around the insolvent which pissed them off . I have since 2009 May, invited the estate insolvent to make a police report in the matter surrounding the leases, but I suppose they had to spend all the money in the estate before they gave up, otherwise I suppose they would have appointed us in Holm Group , all summons have all been settled or we have won in whole or half parts. How you have decided it can cost the estate insolvent estimated 35 million danish crowns, is incomprehensible to me .
1. in the estate's first letter to all the mortgagee before they knew about rental agreements , they wrote all properties were valued at 0 danish crowns, when all had a huge mortgage , etc. Nevertheless , we acquired 80% of them subsequently with all mortgagees acceptance .
2 The properties we did not buy , we made a settlement with, or let the court decide who was right, we lost two cases, after those we won all , so eventually we made a settlement agreement with all of them.
3. If anyone has the opinion that our lease was too good, then I must ask Jeppe Holst and Mads Christian Høj of Plesner to think back on our very first meeting in 2009 , Jeppe mentioned that we had rented too cheap, I then put a folder on the table with a copy of all my signed leases with Kay Wilhelmsen , Porthus group, Ibeh Invest, etc. and a copy of Børsen's thursday version saying that 70% of all properties was greatly reduced / staircase bearings etc , then he left the meeting.
4. I would remind the police that 2009 was the year where everything fell in business, no one could borrow money etc ... KBJ should have its idle down to 5 % according to Roskilde Bank's requirements , this we helped him with, we were not happy about all the agreements , but in general we were satisfied , therefore, when problems arose with some of the properties , we simply delivered the keys back so that no party had any claim against one another afterwards, they were simply not worth fighting for, but the ones we believed in we struggled for / or bought even though it was against our concept of owning property .
The above I have said repeatedly to the media, etc. . since 2009 , as I understand it you now have all our documents. I have previously offered to submit the cases you neede to know about in writing , but no response .

I am very unsympathetic towards the fact that the police did not want to cooperate, think of how much money / hours could have been saved by letting me present the documents, and from this easily decide whether you should investigate deeper.
As I mentioned to you, I begin work on August 5 , this is why both I and my lawyers have been pressuring you to get on with this, you need to show respect to other people, you cannot just wait in perpetual uncertainty , and then 4-5 years later claim that you are ready.
Get this arrest warrant removed and confirm it for us in writing, then I can at least review the case thoroughly with my lawyer before August 5 ( obtain data of real estate data, etc. . Which can prove my innocence ) , then I encourage you to communicate to Keld Gemmer that if we get an interrogation theme / agenda as we talked about , only then it makes sense with a questioning, the case is too complex for not knowing what you want to talk about , and especially after almost 5 years of waiting .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tirsdag den 29. oktober 2013

Er man uskyldig til man er dømt ved en domstol i Danmark?

Nedenstående er nogle af mine sidste breve til Politiet i håb om de ville fremme min sag, så den enten kunne blive afsluttet pænt, ved jeg modtog et brev om jeg var uskyldig, eller ved en retssag - så jeg kan bevise min uskyld!

I Danmark har vi en kultur for at jagte personer som gør det godt, det hedder Janteloven. 
Jeg har tidligere skrevet om janteloven som du kan læse om via dette link 
Her på min blog kan du læse om hvad jeg har været udsat for gennem de sidste 5 år, blot fordi Janteloven, Dansk middelmådighed og sensationspressen. 


Kort forklaring om mit udestående med Politiet,

Sagen drejer sig om 4 punkter, som Politiet nu har efterforsket i snart 5 år, uden der er sket en skid! Det er simpelhen tarveligt ikke at fremme en så simpel sag, eller som minimum tage en dialog med mig, så jeg kunne fremlægge beviserne, hvilket er meget simpelt. Men du kan selv bedømme hvad du synes, skulle det tager Politiet 5 år at afklarer 4 så lige til punkter ?
Yderligere har mine advokater siden april 2012 gentagende gange forsøgt dialog og løsninger, men Politiet har ikke ønsket at medvirke til samarbejde. Mit advokat firma TVC har oplyst mig de andre har været udsat for noget ligende.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nordsjællands politi
Prøvestenvej 1
3000 Helsingør
Att: Helle Just Kragh

Kristian Kongstad Holm                                                                                                    16/1-2014
xxx
xxx
kongstadholm@gmail.com
Kære Helle Just,

Jeg har forgæves forsøgt at fange dig pr. telefon, derfor dette brev.

I august 2013 oplyste du til retten ( noteret i retsbogen ) at politiet indenfor max 3 måneder ville have en tiltale klar, der er nu gået over et halvt år, og vi har ingen ting hørt fra jer overhoved?

Du udtaler dig gerne om min sag til Ekstra Bladet, Mik Decaulaincourt, Carsten Norton, Miki Mistrati, DR Kontant osv. men når jeg eller mine advokater henvender os svarer du os ikke?

Jeg håber inderligt min sag snart kan komme for en domstol, så jeg kan få bevist min uskyld og komme videre i mit liv.

Jeg vil meget gerne bede Politiet/retten om at udvise respekt for jeg ikke bor i Danmark, hvorfor jeg allerede nu gerne vil bede Politiet/retten om at samle dagene, hvor man forventer jeg skal give møde i retten.

Omkostningerne til rejse til/fra Danmark og ophold i Danmark må Politiet forvente vi vil kræve erstatning for, såfremt vi vinder sagerne.

Jeg ser frem til vi snart mødes i retten så vi kan få dette afsluttet. ________________________________
 Kristian Holm

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Nordsjællands politi
Prøvestenvej 1
3000 Helsingør
Att: Helle Just Kragh
kge002@politi.dk

Kristian Kongstad Holm
xxx
xxx
kongstadholm@gmail.com

Kære Helle og Keld,  tak for snakke i dag pr. telefon, som jeg oplyste jer er der intet jeg ønsker mere end at denne sag bliver fremmet, jeg har siden 2010 skrevet minimum hver anden måned pr. email eller post til Betina, Flemming og Keld, samt jeg også har haft ringet til dem. Som jeg forstår sagen afventer på i svarer tilbage med konkrete spørgsmål, i ønsker besvaret i sagen. Bliver mere præciseret.

Vi kunne også via Skype/telefon eller skriftligt som i ønsker det, få  mere uddybende  svar på jeres spørge ramme som i sendte til min advokat første gang sidste uge, men jeg har jeg svaret på  jeres spørge ramme nedenstående så godt jeg kunne.
Jeg ser frem til at forsætte en positiv dialog omkring denne sag, så vi kan få den afsluttet eller bragt for en domstol.
Dette kunne jo ske til at starte med ved at vi holdte 2-3 ugelige møder af 1 times varighed, så kunne Keld imellem møderne undersøge de forklaringer jeg komme med, samt indhente den nødvendige dokumentation, til næste møde.

Jeg valgte i dag at tage telefonen og ringe til Keld Gemmer igen, og vi havde faktisk en god dialog, hvor jeg kom med forslag til hvordan vi pragmatisk kunne løse besvarelsen af disse spørgsmål, han har lovet mig at vende ideerne med hans overordnet og han ville vende tilbage i morgen.

Ellers må  jeg og min advokat  afvente vi snarligt modtager mere præcise spørgsmål, som jeg gerne kommer til Danmark og forklarer om  personligt, så frem du lover ikke at udøve magtmisbrug ved at varetægtsfængsle mig, når jeg jo kun har et ønske nemlig at fremme sagen som jeg har prøvet siden 2009.

Lad os nu løse denne sag på en pragmatisk måde, så vil jeg genoverveje ikke og klager mod i tager fat i min sag nu, så den kan blive afsluttet eller bragt for en domstol.


Sags fremstilling og svar på Politiet spørgsmål fremsendt pr. e-mail 13 aug. 2013.


·      Uretsmæssig hævning vedr. selskabet Heimdalsgade 39 Aps.
Jeg kan oplyse at jeg aldrig i min tid som direktør har haft adgang til koncernes bank konti, jeg har aldrig haft et nem id, så jeg har på ingen måde kunne haft indsigt eller disponeret over disse kontis.
Men jeg kan oplyse følgende, for at kaste lys over sagen :
Selskabet Heimdalsgade var administreret af Frederiksdal ejendoms administration Aps, direktøren hed Simin Gredal.
Frederiksdal Ejendoms Administration Aps opkrævet huslejer for KBJ koncernen, da de fleste ejendomme var overbelånte, og presset økonomisk, havde KBJ givet transport til banker og real kredit for den fulde leje, så de huslejer som kom ind til Frederiksdal Ejendoms administration Aps blev disse penge brugt til at betale selskabs regninger for deres administration / løninger. Dog var der ikke nok penge penge og jeg ved selskabet endte med at have et stort tilgodehavende for deres arbejde. Husk på havde de ikke sendt regninger ud og forsat driften, var alt gået i stå.

·      Indgåelse af 12 lejekontrakter
Vi indgik i april eller en af de første dage i maj 2009 nogle lejekontrakter med KBJ koncernen, dette var jo vores hoved forretning at leje og videre udleje, det som vi typisk gjorde var at finde lokaler som skulle sættes istand, og da markede ingen penge havde, kunne udlejerne ikke betaler for den istandsættelse der skulle til for at udleje deres lokaler, det udnyttede vi ved at få en rigtigt god leje, samt yderligere nedslag for den istandsættelse vi jo så selv måtte udfører, men udlejer var jo altid glade for de fik nedbragt deres tomgangs leje, som betød de kunne forsætte deres forretninger. Aftaler med KBJ var på markeds niveau, men det er faktisk sagen lige gyldig, da vi endte med at indgå aftaler/forlig med banker og real kredit om 80% af disse ejendomme, og vi derefter blev ejerne af bygningerne med deres samtykke.
De 20% som ikke blev købt, afleveret vi enten nøglerne tilbage, eller vandt retssagerne i by og landsret.
Se evt. KBJ vidne udsavn under vidne ansvar, samt de breve og e-mails sendt ud til kreditorene.

·      Provenuet fra Gl. Kongevej 33
Selskabet Holm Estate 4 Aps lavet ultimo marts 2011 en transport erklæring for at beskytte sine kreditorer som havde lånt selskabet penge eller stillet kreditter tilrådighed uden sikkerhed, som eks kan nævnes :
EBH bank/FS som have givet os et lån på 42 mio. Uden anden sikkerhed end en udbetaling på 2 mio. Da et medie et par dage før havde bragt en grim historie plantet af Kammeradvokaten, henvende de sig ( Evind & Charlotte FS ) og bad os lave en sådan transport erklæring. Jeg som direktør valgte at ligestille alle kreditorer som der på dette tidspunkt ikke var tvivl om deres regninger eller lån at sikre dem alle på lige vilkår, dette efterløb ca. Lidt over 4 mio tilbage til at færdig gøre byggeriet, som pt. Var budgetteret til ca. 2,8 mio.
Ydermere kan det nævnes at så frem Kongsholm Invest ltd. ikke havde ydet kreditter og lån til færdiggøresen, havde FIH bank en transport og sikkerhed et hele provenuet underskrevet i november 2010 med banken.

·      Salg af lystbåd.
Jeg sælger en båd til en privat person som ikke kan betale den fulde købesum på båden som er unden 1 år gammel, bådens nypris er 990.000 DKK og han køber båden for ca. 800.000 hertil skal lægges jeg har indsat rigtigt meget udstyr ud over købsprisen. Da han ikke har alle pengene betaler han en udbetaling, go betaler/bytter ting fra hans forretning AJ engross med mig for de ydelser som der skulle betales på lånet, jeg tænkte hvis han ikke betaler henter jeg jo bare båden, så jeg var ikke nervøs…
Bade jeg og køberen indgår I December et forlig med jyskefinans, som underskrives go køberen indbetaler 500.000 og jeg 100.000 så sagen kan afsluttes. Jeg forstår ikke hvad politiet har spørgsmål til her, de har jo I 2010 modtaget alle disse papirer. 

Se venligst nedenstående eksemple hvor det tydeligt fremgår der er indgået et forlig mellem parterne:

Jeg indestår for rigtigtheden af ovenstående forklaring, ved at underskrive.

Monaco 17 august 2013

Kristian Holm----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nord Sjællands Politi
Prøvestensvej 1
3000 Helsingør
Att.: Betina Hald Engmark
                                                                                                                                      Dato 21/7-2013

Kære Betina
Tak for en behagelig samtale i telefonen i dag, jeg værdsætter meget vores praktiske snak om at finde en ende på denne endeløse venten på der ske noget i sagen.
Jeg må påpege at jeg allerede i 2009/10 selv henvendte mig til både Keld Gemmer og Flemming Poulsen om at jeg gerne ville besvare og dokumentere alle evt. spørgsmål de måtte have, eftersom det var mig oplyst at de efterforskede noget omkring mig. Siden da har jeg rykket via email, breve og telefon opkald jævnligt, desværre er min adgang til firmaets server blevet afbrudt da i ødelagde serveren under jeres ransagning.
Jeg har i de breve jeg kunne finde flere gange fortalt Keld om jeg arbejdet i udlandet, og nogle gange i længere perioder end andre, jeg har opfordret politiet gentagende gange til at mødes, dog uden held.
Ligeledes har jeg i breve forsøgt at få den anholdelse ordre fjernet i har lavet, for at jeg kunne mødes med min forsvarer og drøfte sagen grudigt igennem, dette har dog ikke være muligt endnu, trods både jeg og min advokat gentagende gange har forsøgt at få en aftale på plads.
Som jeg fortalte dig i telefonen ville en afhøring af mig personligt, ikke medfører noget godt, da jeg ingen mulighed under et sådan møde ville have til at forberede mig, da jeg stadig ikke kender til hvad i vil vide/mangler at få belyst, men hvis du lod mig kunne komme til Danmark, ville jeg i samarbejde med min advokat, kunne udarbejde en besvarelse/ sagsfremstilling på hvert enkelt punkt på de sigtelser de har oplyst mig forligger, jeg ville kunne oplyse hvem som ville kunne bevidne dette, samt fremlægge tingbøger, ejendomsdata osv. Som kun kan trækkes hvis man har et dansk kredit kort, hvilke jeg ikke har haft siden 2009 da jeg fraflyttede Danmark.
Jeg har forstået på Keld det drejer som om en båd, men denne sag er jo afsluttet og forliget, og jeg har gentagene gange skrevet til jer om denne sag, dog uden at få noget svar/spørgsmål, ligeledes har jeg frivilligt fremsendt jer alt dokumentation i sagen, for at fremme sagen dette er dog uden held, sagen startede i 2009 og er så vidt jeg ved ikke afsluttet fra jeres side til dato.
Så er der sagen med nogle lejeaftaler, jeg har side 2009/10 flere gange til konkursboet, i retssager som fulgte, og som til sidst endte med koncernen jeg arbejdet for købte de fleste ejendomme, resten af dem blev der indgået forlig/gentlemans aftale med kreditorerne omkring udenom konkursboet, som gjorde det pisse sure. Jeg har siden 2009 maj måned opfordret konkursboet til at politianmelde sagen omkring lejeaftaler, men jeg formoder de først lige skulle bruge alle pengene i konkursboet før de gav op, ellers havde de vel stævnet os i HolmGroup, de stævninger der kom er alle forliget eller vi har vundet helt eller delvist. Hvordan i er kommet frem til det kan koste konkursboet anslået 35 mio. Er mig ubegribeligt.
1.     i konkursboets første skrivelse til alle panthaver inden de vidste om lejeaftalerne, skrev de alle ejendomme var værdiansat til 0,- da alle var overbelånte osv. Ikke desto mindre købte vi 80% af dem efterfølgende med alle panthavernes accept.
2.     De ejendomme vi ikke købte indgik vi forlig med eller lod retten afgøre hvem som havde ret, til at starte med tabte vi to sager, men derefter vandt vi alle, så til sidst indgik vi en forligs aftale med dem alle.
3.     Så frem nogen mener vores lejeaftaler var for gode, jeg så må jeg bede Jeppe Holst og Mads Christian Høj fra Plesner om at tænke tilbage på vores allerførste møde i 2009, her nævnte Jeppe nemlig at vi havde lejet for billigt, men jeg lagde en mappe på bordet med kopi af alle mine indgået lejeaftale med Kay Wilhelmsen, Porthus gruppen, Ibeh Invest, osv. samt kopi af børsen torsdags version med ejendomme, hvor 70% af alle ejendomme var stærkt nedsat/lejerabet/trappelejer osv, derefter forlod han mødet.
4.     Jeg vil minde politiet om i 2009 var året alt faldt sammen i erhvervslivet, ingen kunne låne penge osv… KBJ skulle have sin tomgang ned til 5% iht. Roskildebanks krav, dette hjalp vi ham med, vi var ikke lige så glade for alle aftalerne, men gennemgående var vi tilfredse, derfor der da opstod problemer med nogle af ejendommene, afleveret vi simpelthen nøglerne tilbage mod ingen part havde nogen krav mod den anden bagefter, de var simpelthen ikke værd at kæmpe for, men dem vi troede på kæmpet vi for/eller købte selv om det var imod vores koncept at eje ejendomme.
Ovenstående har jeg udtalt gentagende gange til medier mv. siden 2009, som jeg forstår det har i nu alle vores dokumenter, jeg har tidligere tilbudt at fremlægge de sager i ønsket at vide noget om skriftligt, dog uden at få svar tilbage.
Jeg er meget uforstående overfor Politiet ikke har ville samarbejde, tænk på hvor mange penge/time i kunne havde sparet ved at lade mig fremlægge tingene, og ud fra dette nemt vurderer om i burde efterforske dybere.
Som jeg nævnte for dig på begynder jeg arbejde den 5 august, dette er grundet til både jeg og mine advokater har jagtet jer for at komme videre, i er nød til at udvise respekt for andre mennesker ikke bare kan vente i evig uvished, og bare stå klar når i 4-5 år senere mener nu er i klar.
Få nu fjernet den arrest ordre og bekræft det på skrift for os, så kan jeg i det mindste gennemgå sagen grundigt med min advokat inden 5 august( få lavet udtræk af ejendoms data mv. som kan bevise min uskyld ), så kunne jeg opfordre dig til at meddele Keld Gemmer at se frem vi for et afhørings tema/agenda som vi talte om, først der give det mening med en afhøring, sagen er alt for kompleks til ikke at vide hvad i vil tale om, og specielt efter snart 5 års ventetid.

Mvh. Kristian Kongstad Holm