mandag den 25. november 2013

DR sensations TV med Kåre Quist ”Ejendomsspekulanter slår til igen


Min anmeldelse af DR sensations TV med Kåre Quist ”Ejendomsspekulanter slår til igen 2-4”
Jeg glæder mig selv til at se programmet på DR i aften 20.40, men jeg er næsten allerede sikker på, det er sensations journalistik i bedste DR Kontant stil,  som er redigeret/manipuleret til uigenkendelighed i DR klippe maskine i jagten på flere seere.
Men stil dig lige selv disse spørgsmål inden du ser deres tv show.

Er du kritisk nok når du ser denne type sensations journalistik, tilegnet Jantelovs Danmark ?
-Hvem skulle tilbyde dem et job efter sensationspressen har været efter dem, og hvorfor skal iværksættere ikke få en chance igen ?
-Er medierne blevet Danmarks nye domstol ?
- Er det ikke snart på tide at sensations medierne kigges efter i sømmene ?
- Hvorfor flytter så mange iværksættere ud af Danmark ?
- Hvem skal betale alt den skat som Jantelovs Danmark kommer til at mangle ?
Denne gang skulle det handler om ejendoms spekulanten Kristian Bendz Juul, som jeg jo kender fra 2008/09 hvor vi lavet 2-3 handler med hinanden.
Den ene handlet om et Tysk pantebrev, den anden om 11-12 lejemål placeret forskellige steder på Sjælland, men typisk for dem alle var der skulle bruges mange penge på istandsættelse af disse, før de kunne genudlejes, disse penge havde de fleste ejendoms investorer ikke mit i krisen, som var mit trumfkort til at forhandle lejerabatter osv. til firmaets fordel. Den sidste handlet om et ejendoms administrations selskab.
I sommeren 2009 gik Kristian Bendz Juul konkurs, både med alle sine selskaber, som personligt. Boris Frederikssen og Pernille Biggard blev kuratorer i hans konkursboer.
Dette gik på ingen måde stille for sig, selv om Boris Frederiksen og Pernille Bigaard allerede efter 2-3 uger udsendte et cirkulærer skrivelse i Kristian Bendtz Juul konkursbo hvor de oplyste alle ejendomme var overbelånte og at ingen panthavere skulle påregne der kom overskud ud af en tvangsauktion, så forhindret det ikke Boris Frederikssen og Pernille Bigaard i at tilsvine gud og hver mand, dog uden at gøre det i deres ejet påhør.
Jeg selv blev beskyldt for at have snydt med de 11-12 lejekontrakter, som jo var indgået i samarbejde med Kristian Bendz Juul og Roskildebank primo 2009, da Boris Frederiksen og Pernille Bigaard begge kom med disse beskyldninger til Berlingske, var min kommentar til Berlingske at så frem Boris Frederiksen eller Pernille Bigaard mener der er forgået noget ulovligt, så vil jeg opfordre dem til at anmelde dette til politiet. Til dato er der intet sket i denne sag ud over politiet har rejst sigtelse, til trods for  jeg har forsøgt at fremme den siden 2009 med bla. over 100 e-mail ( se link ) http://kongstadholm.blogspot.com/2013/10/svar-til-dr-kontant-tv-show-af-29.htm
At DR igen vælger at kaste sig over det de kalder spekulanter, andre ville måske kalde dem ejendoms udviklere, som har skaffet masser af Danske arbejdes pladser, betalt masser af skat osv… men de gik desværre konkurs, og nu skal de så slagtes og udstilles igen ?
Hvorfor gik de konkurs ?
Det er faktisk ret simpelt, de gjorde det samme som alle andre Danskere gjorde som ejet deres eget bolig før 2010, de belånte det maximalt. ” en ejendoms investor har blot flere ejendomme, derfor er beløbene større ” Men som udgangspunkt er disse lånte penge jo brugt til at investerer igen. Såfremt pengene er trukket ud af deres selskaber har det jo udløst både person og selskabs skat, som jo så igen er til samfundet fordel.
Problemet kommer bare når marked så vælter som i 2009/10, så er de projekter de arbejder med typisk købt for dyrt, pengene som de har købt projekterne er lånt i deres andre ejendomme på kryds og tværs, så når en ting vælter, vælter det hele….
Kuratorerne står på spring til at hjælpe ”de stakkels” kreditorer og banker, mod at få svimlende million summer som betaling, også selv om de ingen penge skaffer til kreditorerne.
I de fleste konkursboer efter disse spekulanter, har en kurator efter konkursloven regler udsendt efter 3 uger en redegørelse, typisk fremgår det heraf at alle ejendomme er overbelånte, og ingen kreditorer ud over 1 prioritets panthaverne for noget er deres tilgodehavende, men en ting er helt sikkert, kurator modtager betaling, fed betaling.
Typisk modtager en kurator ( Boris Frederiksen og Pernille Bigaard ) et minimum beløb kaldet sikkerhedsstillelse på 30.000 DKK ( som samfundet betaler ) som de kan bruge til betaling af dem selv og deres fede honorar på 2600-3200 DKK pr. påbegyndt time.
Er dette er fair honorar, når det typisk er nyuddannet advokater og interne medarbejder som udfører dette arbejde i de store advokat firmaer hvor Boris Frederiksen Kammeradvokaten og Pernille Bigaard Plesner styrer slaget gang fra, jo mere ballade de kan skabe i et konkursbo, jo længere tid kan de tillade sig at trække penge ud til dem selv. Og det værste ved det hele er der er ingen kontrol med de midler de trækker ud til dem selv, selv om loven beskriver Sø og Handelsretten skal godkende udbetalinger, så er båndene mellem retten og kuratorerne så tætte at dette ikke sker.
Som sammenligning tilbyder samfundet i dag til personer som bliver sigtet af politiet en beskikket advokat, disse modtager en fast time pris på 1200-1500 DKK afhængig af deres kyndighed. ( at være forsvarsadvokat er et kæmpe ansvar, og kravet til ens kunnen er lagt større end til en kurator )
Til oplysning har jeg undersøgt market og andre advokater og firmaer tager typisk mellem 1200-2600 DKK for advokat/partner timer rundt om i Danmark, hvorfor skal kuratorer så have så stor en løn ?

-Er det så fair at kuratorerne skal side og skumme fløden, så længe de kan holde gang i disse konkursboer, selv om der ingen penge er at finde ?

-Er det fair at disse iværksættere skal holdes som gidsler indtil konkursboet mener de er færdige med holde dem for nar, og tilsvine dem i pressen ?
-Hvorfor ikke som i næsten alle andre landet, give folk en chance for at komme videre, alle ved man lærer af sine fejl, og jeg er sikker på ingen ønsker at gå konkurs ?

- Hvis de fik chancen ville de jo igen skabe arbejdes pladser, betale Dansk skat osv… iværksættere og dygtige erhvervs folk laver alle fejl, men de lærer også af dem forhåbentligt, og det at bygge noget op fra bunden for med vilje at gå konkurs, det tro jeg simpelhen ikke på.
Hvis de har gjort noget ulovligt, skal de selvfølgelig straffes, når de er dømt ved en domstol, og herefter kan vi tale om at fratage dem retten til at være selvstændig i 1-3 år kunne være en fair tillægs straf.
Opskriften på godt jantelovs TV :
1. Først finder man en forretning mand, som helst har været rig, og gerne fraflyttet Danmark.
2. Så finder man nogen personer som føler sig snydt, som man fremstiller som de forudrettet.
3. Derefter rejser DR rundt i hele verden for Danske licens penge i jagten på en konfrontation baseret på pistol journalistik.
4. Personen som jagtes vil altid fremstå som slyngelen, uanset om de stille op eller ej til interview for DR har jo brugt 80% af programmet på at tilsvine dem! Få udtalelse fra advokater og revisor som nøje klippet til så det passer i DR sensations tv.
Uagtet dette må jeg sige at det virker på mig som om denne James Jensen ikke har rent mel i posen, men det fakta at politiet ikke har ment at der ikke er forgået noget ulovligt, fortæller vel os alle at manden er uskyldig.
Men DR lykkes igen med deres manipulerede TV, hvor alt redigeres til uigenkaldelighed så personen eller et firma fremstår som banditten.
Men vi lever i et rets samfund hvor man er uskyldig til man er dømt ved en domstol, så med mindre Jantelovs Danmark skal ende med at domstolene afskaffes, til fordel for den 3 statsmagt medierne kan sejre, og dømme personer og firmaer for udokumenteret fremførste påstande.
Tak fordi du læste min blog
Kristian Kongstad Holm
Se flere indlæg www.kongstadholm.blogspot.com eller www.kongstadholm.com eller følg mig på Twitter @kongstadholm
#kristianbendzjuul #ejendomsspekulant #dr #kaarequist #kristiankongstadholm #dkmedier #borisfrederiksen #pernillebigaard #kurator #konkurs #politi #kongstadholm #sensationspressen