mandag den 25. november 2013

DR sensations TV med Kåre Quist ”Ejendomsspekulanter slår til igen


Min anmeldelse af DR sensations TV med Kåre Quist ”Ejendomsspekulanter slår til igen 2-4”
Jeg glæder mig selv til at se programmet på DR i aften 20.40, men jeg er næsten allerede sikker på, det er sensations journalistik i bedste DR Kontant stil,  som er redigeret/manipuleret til uigenkendelighed i DR klippe maskine i jagten på flere seere.
Men stil dig lige selv disse spørgsmål inden du ser deres tv show.

Er du kritisk nok når du ser denne type sensations journalistik, tilegnet Jantelovs Danmark ?
-Hvem skulle tilbyde dem et job efter sensationspressen har været efter dem, og hvorfor skal iværksættere ikke få en chance igen ?
-Er medierne blevet Danmarks nye domstol ?
- Er det ikke snart på tide at sensations medierne kigges efter i sømmene ?
- Hvorfor flytter så mange iværksættere ud af Danmark ?
- Hvem skal betale alt den skat som Jantelovs Danmark kommer til at mangle ?
Denne gang skulle det handler om ejendoms spekulanten Kristian Bendz Juul, som jeg jo kender fra 2008/09 hvor vi lavet 2-3 handler med hinanden.
Den ene handlet om et Tysk pantebrev, den anden om 11-12 lejemål placeret forskellige steder på Sjælland, men typisk for dem alle var der skulle bruges mange penge på istandsættelse af disse, før de kunne genudlejes, disse penge havde de fleste ejendoms investorer ikke mit i krisen, som var mit trumfkort til at forhandle lejerabatter osv. til firmaets fordel. Den sidste handlet om et ejendoms administrations selskab.
I sommeren 2009 gik Kristian Bendz Juul konkurs, både med alle sine selskaber, som personligt. Boris Frederikssen og Pernille Biggard blev kuratorer i hans konkursboer.
Dette gik på ingen måde stille for sig, selv om Boris Frederiksen og Pernille Bigaard allerede efter 2-3 uger udsendte et cirkulærer skrivelse i Kristian Bendtz Juul konkursbo hvor de oplyste alle ejendomme var overbelånte og at ingen panthavere skulle påregne der kom overskud ud af en tvangsauktion, så forhindret det ikke Boris Frederikssen og Pernille Bigaard i at tilsvine gud og hver mand, dog uden at gøre det i deres ejet påhør.
Jeg selv blev beskyldt for at have snydt med de 11-12 lejekontrakter, som jo var indgået i samarbejde med Kristian Bendz Juul og Roskildebank primo 2009, da Boris Frederiksen og Pernille Bigaard begge kom med disse beskyldninger til Berlingske, var min kommentar til Berlingske at så frem Boris Frederiksen eller Pernille Bigaard mener der er forgået noget ulovligt, så vil jeg opfordre dem til at anmelde dette til politiet. Til dato er der intet sket i denne sag ud over politiet har rejst sigtelse, til trods for  jeg har forsøgt at fremme den siden 2009 med bla. over 100 e-mail ( se link ) http://kongstadholm.blogspot.com/2013/10/svar-til-dr-kontant-tv-show-af-29.htm
At DR igen vælger at kaste sig over det de kalder spekulanter, andre ville måske kalde dem ejendoms udviklere, som har skaffet masser af Danske arbejdes pladser, betalt masser af skat osv… men de gik desværre konkurs, og nu skal de så slagtes og udstilles igen ?
Hvorfor gik de konkurs ?
Det er faktisk ret simpelt, de gjorde det samme som alle andre Danskere gjorde som ejet deres eget bolig før 2010, de belånte det maximalt. ” en ejendoms investor har blot flere ejendomme, derfor er beløbene større ” Men som udgangspunkt er disse lånte penge jo brugt til at investerer igen. Såfremt pengene er trukket ud af deres selskaber har det jo udløst både person og selskabs skat, som jo så igen er til samfundet fordel.
Problemet kommer bare når marked så vælter som i 2009/10, så er de projekter de arbejder med typisk købt for dyrt, pengene som de har købt projekterne er lånt i deres andre ejendomme på kryds og tværs, så når en ting vælter, vælter det hele….
Kuratorerne står på spring til at hjælpe ”de stakkels” kreditorer og banker, mod at få svimlende million summer som betaling, også selv om de ingen penge skaffer til kreditorerne.
I de fleste konkursboer efter disse spekulanter, har en kurator efter konkursloven regler udsendt efter 3 uger en redegørelse, typisk fremgår det heraf at alle ejendomme er overbelånte, og ingen kreditorer ud over 1 prioritets panthaverne for noget er deres tilgodehavende, men en ting er helt sikkert, kurator modtager betaling, fed betaling.
Typisk modtager en kurator ( Boris Frederiksen og Pernille Bigaard ) et minimum beløb kaldet sikkerhedsstillelse på 30.000 DKK ( som samfundet betaler ) som de kan bruge til betaling af dem selv og deres fede honorar på 2600-3200 DKK pr. påbegyndt time.
Er dette er fair honorar, når det typisk er nyuddannet advokater og interne medarbejder som udfører dette arbejde i de store advokat firmaer hvor Boris Frederiksen Kammeradvokaten og Pernille Bigaard Plesner styrer slaget gang fra, jo mere ballade de kan skabe i et konkursbo, jo længere tid kan de tillade sig at trække penge ud til dem selv. Og det værste ved det hele er der er ingen kontrol med de midler de trækker ud til dem selv, selv om loven beskriver Sø og Handelsretten skal godkende udbetalinger, så er båndene mellem retten og kuratorerne så tætte at dette ikke sker.
Som sammenligning tilbyder samfundet i dag til personer som bliver sigtet af politiet en beskikket advokat, disse modtager en fast time pris på 1200-1500 DKK afhængig af deres kyndighed. ( at være forsvarsadvokat er et kæmpe ansvar, og kravet til ens kunnen er lagt større end til en kurator )
Til oplysning har jeg undersøgt market og andre advokater og firmaer tager typisk mellem 1200-2600 DKK for advokat/partner timer rundt om i Danmark, hvorfor skal kuratorer så have så stor en løn ?

-Er det så fair at kuratorerne skal side og skumme fløden, så længe de kan holde gang i disse konkursboer, selv om der ingen penge er at finde ?

-Er det fair at disse iværksættere skal holdes som gidsler indtil konkursboet mener de er færdige med holde dem for nar, og tilsvine dem i pressen ?
-Hvorfor ikke som i næsten alle andre landet, give folk en chance for at komme videre, alle ved man lærer af sine fejl, og jeg er sikker på ingen ønsker at gå konkurs ?

- Hvis de fik chancen ville de jo igen skabe arbejdes pladser, betale Dansk skat osv… iværksættere og dygtige erhvervs folk laver alle fejl, men de lærer også af dem forhåbentligt, og det at bygge noget op fra bunden for med vilje at gå konkurs, det tro jeg simpelhen ikke på.
Hvis de har gjort noget ulovligt, skal de selvfølgelig straffes, når de er dømt ved en domstol, og herefter kan vi tale om at fratage dem retten til at være selvstændig i 1-3 år kunne være en fair tillægs straf.
Opskriften på godt jantelovs TV :
1. Først finder man en forretning mand, som helst har været rig, og gerne fraflyttet Danmark.
2. Så finder man nogen personer som føler sig snydt, som man fremstiller som de forudrettet.
3. Derefter rejser DR rundt i hele verden for Danske licens penge i jagten på en konfrontation baseret på pistol journalistik.
4. Personen som jagtes vil altid fremstå som slyngelen, uanset om de stille op eller ej til interview for DR har jo brugt 80% af programmet på at tilsvine dem! Få udtalelse fra advokater og revisor som nøje klippet til så det passer i DR sensations tv.
Uagtet dette må jeg sige at det virker på mig som om denne James Jensen ikke har rent mel i posen, men det fakta at politiet ikke har ment at der ikke er forgået noget ulovligt, fortæller vel os alle at manden er uskyldig.
Men DR lykkes igen med deres manipulerede TV, hvor alt redigeres til uigenkaldelighed så personen eller et firma fremstår som banditten.
Men vi lever i et rets samfund hvor man er uskyldig til man er dømt ved en domstol, så med mindre Jantelovs Danmark skal ende med at domstolene afskaffes, til fordel for den 3 statsmagt medierne kan sejre, og dømme personer og firmaer for udokumenteret fremførste påstande.
Tak fordi du læste min blog
Kristian Kongstad Holm
Se flere indlæg www.kongstadholm.blogspot.com eller www.kongstadholm.com eller følg mig på Twitter @kongstadholm
#kristianbendzjuul #ejendomsspekulant #dr #kaarequist #kristiankongstadholm #dkmedier #borisfrederiksen #pernillebigaard #kurator #konkurs #politi #kongstadholm #sensationspressen

torsdag den 21. november 2013

Er det fair når pressen udøver censur?


Censur når det er mest absurd, flere af de sensations journalister som har udsat mig for deres pistol journalistik, har blokeret mig og min profil på sociale medier som eks. Twitter osv. hvad er det for en verden vi lever i, skal medier have lov til at begrænse ens genmæle ved at blokerer dem ?
Er der andre som har været udsat for dette ?
Er Danske medier ved at blive den tredje statsmagt ?
Hvorfor er der ingen konsekvens for medier når de bringer udokumenteret / manipuleret sandheder ?
link til min blog med mit genmæle inkl. dokumentation "uden manipulation"
tak fordi du læste min blog, håber du vil deltage i debatten mvh. Kristian Kongstad Holm
#ekstrabladet #dkmedier #sensationsjournalistik #mikimistrati #carstennorton @carstennorton @mrmistrati
Er du en freelance journalist eller journalist på medie ( sensations journalister har ingen interesse ) som kunne tænke dig at bringe hele historien omkring mig så kontakt mig venligst kongstadholm@gmail.com Jeg vil give dig adgang til alt, der er intet jeg ønsker mere en sandheden kommer frem en gang for alle.
Sjovt at #ekstrabladet  bede andre om at fremlægge dokumentation! når 99% af avisen indhold består af udokumenteret påstande. Ingen af jer sensations medier tør fremlægge dokumentation, for i har intet at have det i.... Like gruppen    Folk imod sensations journalistik på facebook

mandag den 18. november 2013

DR sensations Tv Ejendomsspekulanterne slår til igen og mine kommentarer

Se mine kommentarer nedenstående efter jeg har set programmet.

DR sensations TV med Kåre Quist ”Ejendomsspekulanter slår til igen”

Kære lærere af min blog www.kongstadholm.com , twitter @kongstadholm

Jeg har set DR igen vælger at kaste sig over det de kalder spekulanter, andre ville måske kalde dem ejendoms udviklere, som har skaffet masser af Danske arbejdes pladser, betalt masser af skat osv… men de gik desværre konkurs?

Hvorfor gik de konkurs ?
Det er faktisk ret simpelt, de gjorde det samme som alle andre danskere gjorde som ejet deres eget hus, de belånte det maximalt. ” de har bare flere ejendomme, derfor er beløbene større”
Problemet kommer bare når marked så vælter, så er de projekter de arbejder med typisk købt for dyrt, pengene som de har købt projekterne er lånt i deres andre ejendomme, så når en ting vælter, vælter det hele….
Kuratorerne står på spring til at hjælpe ”de stakkels” kreditorer, mod at få svimlende million summer som betaling.
I de fleste konkursboer efter disse spekulanter har kurator efter konkursloven 3 uger efter fremsendt en redegørelse, typisk fremgår det heraf at alle ejendomme er overbelånte, og ingen kreditorer ud over 1 prioritets panthaverne for noget er deres tilgodehavende, men en ting er helt sikkert, kurator modtager betaling.
Typisk modtager en kurator et minimum beløb kaldet sikkerhedsstillelse på 30.000 DKK som de kan bruge til betaling af dem selv og deres fede honorar på 2600-3200 DKK pr. påbegyndt time.
Er dette er fair honorar, når det typisk er nyuddannet advokater og interne medarbejder som udfører dette arbejde ?

Samfundet tilbyder i dag til personer som bliver sigtet af politiet en beskikket advokat, disse modtager en fast time pris på 1200-1500 DKK afhængig af deres kyndighed.

Andre advokater og firmaer tager typisk mellem 1200-2600 DKK for advokat/partner timer rundt om i Danmark.

-Er det så fair at kuratorerne skal side og skumme fløden, så længe de kan holde gang i disse konkursboer, selv om der ingen penge er at finde ?

-Er det fair at disse iværksættere skal holdes som gidsler indtil konkursboet mener de er færdige med holde dem for nar, og tilsvine dem i pressen ?

-Hvorfor ikke som i næsten alle andre landet, give folk en chance for at komme videre ?

- Hvis de fik chancen ville de jo igen skabe arbejdes pladser, betale Dansk skat osv… iværksættere og dygtige erhvervs folk laver alle fejl, men de lærer også af dem forhåbentligt, hvad skulle deres mål være i at mistet alt igen ?( hvis de har gjort noget ulovligt, skal de selvfølgelig straffes, når de er dømt ved en domstil )

Jeg glæder mig selv til at se programmet på DR i aften 20.40, men jeg er næsten allerede sikker på, det er det sædvandelige pistol journalistik som er redigeret til uigenkendelighed i DR klippe maskine.
De 2-5% af deres optagelser vi for at se, kan være lige meget! for personerne det omhandler er dømt på forhånd, da 80-90% af programmet forinden sikkert er baseret på tilsvining af personerne forinden de for mulighed for genmæle.

Min holdning :
Typisk Dansk sensations journalistik, tilegnet Jantelovs Danmark.
-Hvem skulle tilbyde dem et job efter sensationspressen har været efter dem ?
-Er medierne blevet den Danmarks domstol ?
- Er det ikke snart på tide at sensations medierne kigges efter i sømmene ?
- Iværksættere hvorfor flytter de ud af Danmark ?
- Hvem skal betale alt den skat som Jantelovs Danmark kommer til at mangle ?

twitter @kongstadholm 

Mine kommentarer efter at have set programmet "uden filter"

Kåre Quist og DR jagt på sensations journalistik og manipulerende TV forsætter som beregnet.

Opskriften på godt jantelovs TV :
1. Først finder man en forretning mand, som helst har været rig, og gerne fraflyttet Danmark.
2. Så finder man nogen personer som føler sig snydt, som man fremstiller som de forudrettet.
3. Derefter rejser DR rundt i hele verden for Danske licens penge i jagten på en konfrontation baseret på pistol journalistik. 
4. Personen som jagtes vil altid fremstå som slyngelen, uanset om de stille op eller ej til interview for DR har jo brugt 80% af programmet på at tilsvine dem! Få udtalelse fra advokater og revisor som nøje klippet til så det passer i DR sensations tv. 

Uagtet dette må jeg sige at det virker på mig som om denne James Jensen ikke har rent mel i posen, men det fakta at politiet ikke har ment at der ikke er forgået noget ulovligt, fortæller vel os alle at manden er uskyldig. 
Men DR lykkes igen med deres manipulerede TV, hvor alt redigeres til uigenkaldelighed så personen eller et firma fremstår som banditten.

Men vi lever i et rets samfund hvor man er uskyldig til man er dømt ved en domstol, så med mindre Jantelovs Danmark skal ende med at domstolene afskaffes, til fordel for den 3 statsmagt medierne kan sejre, og dømme personer og firmaer for udokumenteret fremførste påstande.

Lad mig slå fast jeg kender ingen ting til personerne som har deltaget i programmet, og jeg derfor kun kan basere mit udsagn på fakta, nemlig politiet ikke har rejst anklager mod James Jensen.

Så det jeg sidder tilbage med af følelser efter programmet er, at DR er mestere til at for stats finansieret midler, at fremstille iværksættere som slyngler som kun vil folk ondt. Men ville politiet ikke havde gået ind i sagen hvis der virkeligt var forgået noget ulovligt ?

Tak fordi du læste min blog

Kristian Kongstad Holm

Se flere indlæg www.kongstadholm.blogspot.com eller www.kongstadholm.com eller følg mig på Twitter @kongstadholm

Ekstra Bladet tilbud om interview, på bedre vilkår men stadig ikke fair?


UPDATE #EKSTRABLADET MODTAGER KRITIK FRA PRESSENÆVNET VEDRØENDE DERES ARTIKLER OMKRING MIG LÆS MERE HER : PRESSENÆVNET GIVER EKSTRA BLADET KRITIK

Ekstra Bladet tilbud om interview op til den 18 nov. 2013.

Jeg stiller mig forsat uforstående over for Ekstra Bladets artikel bragt 29, 30 & 31 Okt. 2013 som var stærkt ensidige vinkling af historien, og efter grundige overvejelser og flere snakke med mine advokater og min familie er jeg kommet frem til følgende.

-Ekstra Bladet er tidligere adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande, dog uden reaktion fra Ekstra Bladet side. Jeg kan derfor ikke stille op til et nyt interview baseret på de gamle spørgsmål.

-Jeg må derfor bede Ekstra Bladet fremsende dokumentation for deres påstande forud for et evt. interview, samt et nyt spørge tema baseret på de påstande Ekstra Bladet kan dokumenterer.
I har oplyst mig at spørgsmålene vil være de samme som tidligere, de spørgsmål er besvaret efter bedste evne. Ønsker i mere konkrete svar, bedes i fremsende dokumentation som i tidligere er blevet opfordret til gentagende gange, dog uden reaktion fra jeres side.

-Såfremt der ikke er nye spørgsmål som kan dokumenteres har mine advokater frarådet mig at deltage i et interview pga. nedenstående grunde :

-De ønsker på ingen måde at jeg omgås eller mødes med personer, som har et så lemfældigt forhold til loven og politiet som Ekstra Bladet.

-Min lyst til at deltage i et interview er selvsagt stærkt påvirket af dine gentagne forsøg på ulovlig indtrængning, hærværk, bagvaskelse og injuriere.

- vi har politianmeldt jer bade I Frankrig som Danmark.

-Vi har klaget over jer bade til redaktionen på Ekstra Bladet som til pressenævnet, ligesom der er en injurie sag på vej.

-Ekstra Bladets umiddelbart stærkt ensidige vinkling af historien.

- Jeg har ikke haft mulighed for ordenligt genmæle, da Ekstra Bladet sensation  journalistik er baseret på, at de allerede har skrevet historien før de interviewer mig, og når artiklen bringes er 80-90% ren udokumenteret tilsvining og mit genmæle fylder max 5-10%. Jeg mener derfor Ekstra Bladet har tilsidesat god presse etik ved kun at bringe en stærkt ensidige vinkling af historien fremsat af Jens Dinesen og Mik Decaulaincourt.

Men jeg har intet at skjule og derfor har jeg også svaret på alle henvendelser som jeg har modtaget og det vil jeg forsætte med, så misforståelser netop undgås.
Jeg havde bare håbet at Ekstra Bladet journalister ville havde spurgt sig selv om, hvad er Jens Dinesen og Mik Decaulaincourt motiv for at give Ekstra Bladet denne historie ?

Jeg har derfor tilladt mig at vedhæfte mit brev til Mik Decaulaincourt og hans panthaverne, politiet, og Jens Dinesen for at give Ekstra Bladet indsigt I hvad disse personer har gang I endnu en gang, jeg har tidligere fremsendt jer dokumentaion for dette.

Udklip fra brevet af 5 nov.
”Du har gennem de sidste par måneder, kommet med mange absurde, udokumenteret og stærkt injurierende beskyldninger, men jeg tager det nu med sindsro, og vil blot oplyse dig du er politianmeldt, ligesom der er en injurie sag på vej, så må vi ikke håbe den ender for dig som den gjorde for din ven Jens Dinesen som fik 40 dage fængsel for bagvaskelse.

Du har sendt mig en e-mail af 5 nov. 2013 hvor du mener at have husleje tilgode, jeg er nød til at understrege overfor dig, at det som du har gang i er ulovligt.

Du har ikke siden 2008 betalt afdrag til dine kreditorer vedrørende huset i Mougins, du overtræder derfor næsten samtlige § i straffelovenskapitel 28, når du opkræver husleje, velvidende af den Franske Stat ligeledes har gjort udlæg i Cathrines lejebetalinger :
- vel vidende at huset er på tvangsauktion.
- du bevidst forsøger at unddrage dine kreditorer.
- du beder rockere og mafiaen om at afpresse os for penge, selv om du ikke er berettiget til dem.
- du forsøger at tilegne dig penge som ikke tilhører dig, selv om du også modtager kontant hjælp i Danmark.
- når du oplyser Cathrine og jeg om du ønsker at leje andre dele af huset ud, velvidende du her bevidst svindler dine kreditorer, ligesom da du ulovligt forsøgte sammen med Dan Shefet og Jens Dinesen at svindle jer til at købe ejendomme billigt på tvangsauktion.
- når du har solgt private indbo som din Napoleon samling, biler, bygge osv. samling, for at unddrage kreditorerne, er dette solgt til Jens Dinesen.

Jeg kan henvise til disse to websites som forklare mere om Mik person www.gossipcotedazur.blogspot.com og www.kongstadholm.blogspot.com

Som du er bekendt med betaler vi husleje til den Franske stat direkte, vi ønsker på ingen måde dialog med en person med et så lemfældigt forhold til loven som dig og dine svindel venner. Vi håber blot at en af dine kreditorer snart vil få dig erklæret konkurs, så du ikke kan forsætte disse ulovligheder.
./. er Cathrine Brev til Kammeradvokaten af 1/3-2013”Mvh. Cathrine & Kristian


Såfremt Ekstra Bladet påstande generelt skulle være sande, så havde jeg nok ikke haft en ren straffeattest hele mit liv. Dansk lov gælder vel stadig således at,  man er uskyldig til man er dømt?

Jeg må derfor oplyse Ekstra Bladet at jeg desværre ikke kan deltage i et interview andet end på skrift. Jeg ønsker på ingen måde at omgås eller mødes med personer, som har et så lemfældigt forhold til loven og politiet som Ekstra Bladet.
Min lyst til at deltage i et interview er selvsagt stærkt påvirket af dine gentagne forsøg på ulovlig indtrængning, hærværk, bagvaskelse, injuriere,  og Ekstra Bladets umiddelbart stærkt ensidige vinkling af historien. Men jeg har intet at skjule og derfor har jeg også svaret på alle henvendelser som jeg har modtaget, så misforståelser netop undgås.


18/11-2013

_______________________________
Kristian Holm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den 14/11/2013 kl. 16.40 skrev Miki Mistrati <Miki.Mistrati@eb.dk>:

Kære Kristian Holm,

Vi har nu besluttet - ganske ekstraordinært - at bryde med de almindelige journalistiske principper i denne sag, da der er tale om en meget alvorlig sag.

Det betyder, at vi vil lade sig læse tekster, hvor du selv optræder, igennem for eventuelle faktuelle fejl. Det samme gælder for videointerview, hvor du får lov til at gennemse indslag, hvor du selv optræder, for eventuelle faktuelle fejl.

Men lad mig understrege igen; det er stadig hos, der har redigeringsretten, og du skal dokumentere eventuelle faktuelle fejl inden for 24 timer som aftalt i tidligere emails. Og husk, det er ikke et spørgsmål om holdninger til tekst og video, men reel dokumentation, som vi vurderer efter gældende presseetiske retningslinier.

Ellers gælder nedenstående stadig:

1) Vi vil henvise til din blog, hvor vi finder det nødvendigt.

2) Morten Johnsen og Carsten Norton, der står for historierne, vil sende dig spørgsmålene. Det har de allerede gjort ved flere lejligheder. Hvis vi aftaler interviewmøde i næste uge har du mere end to dage til at forberede dig på spørgsmålene, du allerede har fået tilsendt. Du er velkommen til at spørger, hvis du er i tvivl.

3) Ekstra Bladet arbejder efter Medieansvarloven og de presseetiske retningslinier. Men det fratager os ikke retten at stille os kritiske overfor sagen mod dig - såvel stille os kritiske overfor Mik Henler, politiet, anklagemyndigheden og andre aktører i sagen. Vi researcher til stadighed på hele sagen, og ingen parter bliver skånet for vores kritiske, journalistiske efterprøvning.

4) Vi takker for inspiration til at kikke kritisk på Jens Dinesen og Mik Henler. Som nævnt overfor i pkt. 4 researcher vi stadig på hele sagen. Hvorvidt Jens Dinesen og/eller Mik Henler bliver inddraget i de journalistiske historier på Ekstra Bladet er og bliver vores beslutning, som tages ud fra et journalistisk synspunkt. Men vi kan garantere, at vi ikke lade nogen 'skurke' gå fri fra vores journalistik.


Vi vil stadig foreslå, at vi laver interviewet i næste uge. Vi er åbne for alle muligheder om tid og sted. Det kan også blive i Danmark, hvis du har lyst til at komme her. Ellers kommer vi gerne til udlandet på et sted, som vi udpeger. Det vil i så fald blive på et hotel nær dig.----------------------------
Med venlig hilsen / Best regards


Miki Mistrati
Ledende Redaktør / Director
M: +45 21 12 13 13
T: @mrmistrati
E: miki@eb.dk<mailto:miki@eb.dk>
W: eb.dk<http://eb.dk>

mandag den 11. november 2013

Klage til pressenævnet over DR kontants udsendelse af 29 okt. 2013
Klage over DR kontants udsendelse af 29 okt. 2013

Forhistorien

Er jeg sikker på at pressenævnet eller DR ikke behøver, da dette nu er sjette gang jeg indbringer DR kontant for pressenævnet.

Opskriften er den samme hver gang Kontant bringer et tv show, brug 80-90 % af programmet sende tid på, at tilsvine en person/virksomhed som ”the bad guy” . Derefter følger et interview, som er 1-2 timers optagelser klippet sammen til 2-3 minutters  manipuleret tv, hvorefter DR Kontant mener du har fået genmæle.
På samme måde virker det hvis du svarer via e-mail, så bringer det 8-10 ord max, som er nøje udvalgt, og udtalt af en person med en dårlig stemme.

Såfremt DR Kontants påstande generelt skulle være sande, så havde jeg nok ikke haft en ren straffeattest hele mit liv go stadig været på frifod. Dansk lov gælder vel stadig således, at man er uskyldig til man er dømt ved en domstol?

Jeg stiller mig uforstående overfor DR Kontants manglende lyst til at forholde sig til de ting, som I har modtaget dokumentation for på e-mail tidligere. Ligeledes er det jo nemt her 2-3 år efter, at se tilbage på DR Kontant tidligere påstande, her vedlægges mit brev af både 7 aug. og 21 Okt. 2013 til DR redaktør Jacob Mollerup hvor nogle af DR Kontant påstande, tilbagevises med den faktuelle virkelighed.
Bilag 1.


Klagepunkter

DR Kontant er adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande som de bringer og påstår, dog uden reaktion fra deres side.
Jeg har derfor ikke haft mulighed for genmæle, ligeledes mener jeg at god presseetik er tilsidesat samt muligheden for genmæle.


- DRs intro ”at udlandsdanskeren Kristian Holm har snydt gud og hver mand, og efterladt sig en gæld i millionklassen. ” Dette vil vi gerne bede DR bevise ? Jeg har siden DR kontants første tv show fremlagt dokumentation for at jeg ikke har ejet noget i Danmark siden august 2009.

-DR udtaler af jeg siden maj 2012 har været eftersøgt af politiet, men dette er ikke sandt, ej heller hvad politiet siger, DR kontant modtog inden de bragte deres indslag, både fra min advokat som jeg selv bevis for at jeg ikke var eftersøgt.  Alligevel vælger DR at bringe en så injurierende anklage, som de selv har klippet ind før politiet udtaler sig, ( Kristian Kongstad Holm har siden maj 2012 været eftersøgt af politiet) derfor kommer til at fremstå som at politiet mener det samme. Fakta er at jeg er sigtet i en sag, og har været det siden 2009/10 uden der er sket yderligere. At min advokat har rådgivet mig til ikke at udtale mig, er helt normalt jf. retsplejeloven, når man er sigtet har man ikke pligt til at udtale sig.
Dog har jeg sendt over 100 e-mails til politiet i forsøg på at få dem til at fremme min sag, dette kan ses og læses om på http://kongstadholm.blogspot.com/2013/10/svar-til-dr-kontant-tv-show-af-29.html
Interviewet med politiet er optaget i august, og tingene har ændret sig siden dette tidspunkt, hvorfor det er forkert at bringe det, ligesom seerne ikke oplyses at dette er et gammelt interview.
Ligeledes modtager DR inden deres program kopi af E-mails mellem politiet og mig som afkræfter at jeg er eftersøgt.
Mine advokater har efterfølgende politianmeld politiet til politiet uafhængig anklagemyndighed, for deres overtrædelser jf. retsplejeloven regler om tavshedspligt mv. såfremt pressenævnet skulle ønske en uddybende snak er i velkommen til at kontakte min advokat Michael Juul Eriksen hos TVC.

-DR udtaler sig om mine sigtelser, men uden at de har den mindste ide om hvad de handler om. Både politiet og mine advokater har oplyst mig, at  DR kontant ikke kender til mine sigtelser. Det er derfor gætteri, når de udtaler sig omkring dette.
Vi vil derfor bede DR kontant dokumentere deres belæg for deres udtaleser.

-DR oplyser at mine selskaber skylder op mod 100.000.000 mio. Væk, men fakta er at jeg intet har ejet i Danmark siden august 2009, men koncernen jeg arbejdet for frem til juni 2011, som ca. 1 år efter gik konkurs har både aktiver og passiver, så når i kun medtager passiverne fremstår et forkert billede og seerne modtager forkerte oplysninger, fakta er at næsten alle ejendomme i koncernen blev solgt til mere end de var belånt. 
Ligeledes oplyser kontant at jeg er konkurs, såfremt dette er sandt( hvilke jeg ikke mener, desuden er dette også indbragt for MRK ), er fakta vel at jeg derefter ikke ejer noget, og kan derfor de facto ikke kan skylde nogen nået herefter.

-DR udtaler at jeg hyrede Rene Holmgreen, dette er faktuelt forkert, jeg har aldrig mødt manden. DR bedes dokumenteret deres udsagn. 

-DR udtaler at der skulle være overført penge fra Seychellerne til VP bank, dette er faktuelt forkert, og DR bedes dokumentere deres udsagn.

Jeg ønsker genmæle vedrørende de stærkt injurierende udokumenteret og usande påstande DR fremførte i deres manipuleret tv show ved navnet Kontant bragt den 29 okt. 2013
______________________________
Kristian Holm

Såfremt DR ønsker kopi af e-mail dialogen mellem jer og mine advokater og jeg forud for i bragte jeres tv show 29 okt. 2013, så venligst lad mig vide dette.

Yderligere henviser jeg til min blog www.kongstadholm.blogspot.com hvor dokumentation og mine andre e-mail og breve til jer for findes.