torsdag den 31. oktober 2013

Ekstra Bladet 31 okt. 2013 og mine kommentarer

Kære læsere af min blog, Ekstra Bladet artikel idag siger nok mere om avisen, end om deres udokumenteret påstande om mig. Hvordan kan Ekstra Bladet være så useriøse at de skriver jeg skylder penge til rockere?

Det bliver spændene at se hvad pressenævnet siger til de 3 sidste dage artikler, tænk de har ikke kunne dokumentere en eneste ting, trods mine opfordringer siden 14 okt. 2013. Man kan godt mærke avisen er vildt presset på økonomien, dog tro jeg Miki Mistrati nye Snap Docs godt kan blive en succes.
Men hold jeg nu til hvad i er bedst til, nemlig avisernes svar på Se & Hør, lad værd med at rode jer ud i erhvervsjournalistik, det eneste Ekstra Bladet har tilbage for erhvervsfolk er de er først med sportsnyhederne, tættere kommer i nok aldrig.

Jeg blev kontaktet af Morten Johnsen igår hvor han stillet følgende sprørgsmål :


Hej Kristian
I forlængelse af vores tidligere snak har jkeg følgende spørgsmål.
Vi har talt med en række personer fra bandemiljøet herunder Brian Sandberg, der mener, de har penge til gode hos dig.
Hvad mener du om deres udsagn?
Hvorfra har du kontakt til den type personer?
Hvor mange penge skylder du i alt til folk fra det kriminelle miljø?
Hvorfor har du, hvilket den franske foged har bekræftet, våben liggende i dit hus?

Venlig hilsen,
Morten Johnsen
Erhvervsredaktør

Ekstra Bladetmorten.johnsen@eb.dk - direkte: +45 3347 2017 - mobil:  +45 5374 0823


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg blev så ophidset af deres absurde udokumenteret påstande, at jeg ringet til Morten Johnsen, efterfølgende valgte jeg at google ham, den eneste trøst jeg fandt i det, var at jeg ikke var alene om, at synes hans jagt på sensation journalistik overskygger god presseetik, dette synspunkt deler jeg med  næsten samtlige erhvervsfolk som har skrevet om ham på nettet, de afskyer ham og hans arbejdes metoder.

Citat fra Vestas  
Det som Ekstra Bladet foretager sig har intet, absolut intet med erhvervsjournalistik at gøre, de skal gøre det de er bedst til og det er at forfølge de kendte med skandale historier akurat som Se og Hør.

Morten Johnsen som vel bedre er kendt herindefra under synonymet Johnsen, har en ufattelig evne til at komme med historier, som er fordrejede i en sådan grad, at det tegner til kun at gavne hans egen egocentrede kamp mod Vestas, som vel nok bunder i det tætteste han kommer på erhvervsjournalistik er, han tabte hele sin Børneopsparing.

http://www.euroinvestor.dk/community/discussionthread.aspx?threadid=261296

Tilbage til samtalen med Morten Johnsen fra Ekstra Bladet.
-Jeg spurgte ham indtil hvordan Ekstra Bladet kunne være i ledtog med Mik Decaulaincourt, Jens Dinesen og Dan Shefet ( Erik kofoed som ligeledes udtaler sig til avisen er en fallit håndværker som er i lommen på Jens Dinesen ligesom Mik Decaulaincourt.) 
Morten Johnsen svaret at Mik Decaulaincourt da selv havde betalt sin flybillet.
Jeg spurgte ham om han ikke undret sig over Mik Decaulaincourt kan det, eftersom han var på kontanthjælp, han kan ikke engang betale sin ex. kone børne bidrag, ligesom kontanthjælp modtagere ikke må rejse ud af landet. 
 Hvordan skulle han dog have råd til et hus til x antal mio. og flybilletter til Sydfrankrig  "Jens Dinesen"?

Dette ville han ikke svarer på!

-Jeg spurgte til hvor de boet under deres ophold? ( Vel vidende han boet i Jens Dinesen hus )

Dette ville har ikke svare på, men tilføjet at han havde set Ekstra Bladet havde betalt de to journalister flybilletter.

- Jeg spurgte så ham om det samme som jeg tidligere har spurgt Miki Mistrati om, synes du ikke det virker mærkeligt at den mand som påstår han ejer et hus til 20 mio. € ikke har fjernbetjeninger til portene eller nøglerne til huset, hvis det er hans ?

Dette ville han ikke svare på!

-Jeg spurgte så om han kendte til lejeloven og om han var bekendt med at hvis et hus var lejet ud, så kunne den påstået ejer ikke bare komme uanmeldt på besøg, ligesom at vælte et hegn, smadre video overvågning, ødelægge porte, maler med rød maling på ejendomme ikke er normalt, ødelægge vandvarmeren, fortage ulovlige tv og billede optagelser. 

-Ekstra Bladet modtog kopi af politi rapporten få timer efter deres første ulovlige indtrængen og optagelser, ligeledes oplyste politi at i havde fortaget ulovligheder inden de lod jeg gå efter førstedag ulovligheder, hvorfor bliver i så ved ?

Dette ville han ikke svare på!

Hvad tænkte Ekstra Bladet om dette, og hvorfor stoppet de ikke disse ulovligheder, eller føler Ekstra Bladet de er hævet over loven, på samme måde som i vælge at dømme uskylde i jeres sensationpresse ?

Dette ville han ikke svare på!

Føler du/Ekstra Bladet ikke i har et ansvar, når i ved Mik Decaulaincourt er alkoholiker og  i ledtog med Mafiaen, i samarbejde med Dan Shefet og Jens Dinesen som blot forsøger at stjæle huset på den kommende tvangsauktion? læs evt. hele forhistorien på http://gossipcotedazur.blogspot.com
http://gossipcotedazur.blogspot.com/2013/10/trusler-pa-livet-kidnapning-af-brn-dds.html
http://gossipcotedazur.blogspot.fr/2013/10/facts-about-mik-decaulaincourt-before.html
eller her hvor hele den dokumenteret sandhed bliver lagt frem om huset i Mougins
http://gossipcotedazur.blogspot.com/2013/09/fraud-in-mougins-staring-jens-dinesen.html

dette ville han ikke svare på ?

-jeg spørge ham om hvorfor ledelsen ikke griber ind, når Ekstra Bladet siden 14 okt.   2013 har modtaget dokumentation for sandheden, hvorfor forholder i jer ikke til den ?

-Har Jens Dinesen betalt jer for at skrive om mig ?

-Hvad siger Ekstra Bladet til vores dokumentation for Jens Dinesen har betalt Ekstra Bladet brug af privat foged og advokat under deres ophold i Frankrig ?

-Hvorfor ringer alle alarm klokker ikke, når i allerede første dag for disse oplysninger ?

Efter denne række spørgsmål, blev Morten Johnsen så gal, at han begyndte at råbe af mig, jeg skulle bare forholde mig til hans spørgsmål, hvor til jeg svaret, send mig dokumentation for dine påstande, derefter vil jeg tage stilling til dem, jeg kan kun på nuværende tidspunkt sige andet end dine påstande er absurde, udokumenteret, og stærkt injuriererede jeg har ligeledes siden 14 okt. 2013 bedt Ekstra Bladet dokumentere deres påstande, dog uden jeg til dato har modtaget et eneste.

Læs venligst de to blog indlæg om mit genmæle omkring Ekstra Bladet artikel 29 okt. Og DR Kontant indlæg om mig ligeledes 29 okt. 2013, her kan du se alle dokumenterne medierne har modtaget, men dog ikke ønsket at forholde sig til. 

Jeg er dybt rystet over deres behandling af Ekstra Bladet's behandling af mennesker, som de forud har dokumentere sandheden og deres uskyld samt rene straffeattest for dem, og alligevel vælger de at bringe urigtige og forsætte med at overtræde lovgivningen.