tirsdag den 29. oktober 2013

Ekstra Bladet 29 okt. 2013 og mine svar forinden


Nedenstående er e-mail dialogen med Ekstra Bladet, det er desværre ikke muligt at vedhæfte alle beviserne, men der vil være et uddrag i bunden. Alle e-mails er opsat i række følge, fra start til slut.

forord.


Du/Ekstra Bladet er  adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande, dog uden reaktion fra din side.
Såfremt dine påstande generelt skulle være sande, så havde jeg nok ikke haft en ren straffeattest hele mit liv. Dansk lov gælder vel stadig således at,  man er uskyldig til man er dømt?
Jeg kan desværre ikke deltage i et interview andet end på skrift. Jeg ønsker på ingen måde at omgås eller mødes med personer, som har et så lemfældigt forhold til loven og politiet som Ekstra Bladet.
Min lyst til at deltage i et interview er selvsagt stærkt påvirket af dine gentagne forsøg på ulovlig indtrængning, hærværk, bagvaskelse, injuriere,  og din/Ekstra Bladets umiddelbart stærkt ensidige vinkling af historien. Men jeg har intet at skjule og jeg vil svare dine henvendelser på e-mail, så misforståelser undgås.
NB: Jeg stiller mig uforstående overfor din/Ekstra Bladets manglende lyst til at forholde sig til de ting, som du/I har modtaget dokumentation for på e-mail tidligere. Ydermere må jeg udbede mig at mine svar bliver bragt i sin helhed, og du/Ekstra Bladet anvender vores tidligere svar og beviser. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den 14/10/2013 kl. 16.16 skrev Kristian Holm:

Kære Ekstrabladet,

Min kone har for lidt ringet og fortalt mig om 2 journalister fra Ekstrabladet har ulovligt tiltvunget sig adgang til den Ejendom min kone lejer ( idag af den Franske stat og panthaverne ) tidligere af Mik Decaulaincourt ( Henler )

Historien omkring Mik Decaulaincourt, Jens Dinesen og Dan Shefet er de i efter året sidste år, blev Politi anmeldt, og denne sag efterforskes idag af bande Politiet i Nice. Dette sker fordi Mik, Jens og Dan planlagde og udførte at den serbiske Mafia ulovligt kom og truet min familie på livet, 7 kæmpe store mænd som truet familien på livet inkl. dødstrusler, trusler om kidnapning af vores børn, trusler om påsætning af brand, afpresning osv. alt samme planlagt og financierer af Jens Dinesen og Dan Shefet, men udført af Mik og Mafiaen.


Jeg ved ikke hvilken vinkel og hvilket grundlag i har for at ulovligt at indtrængen på privat grund, som har betydet i han været nødsaget til at klatre over et hegn mv. i burde vide bedre når manden som samarbejder med jer ingen gang har nøgler eller lignede til ejendommen.

Ej heller forstår vi grundlaget for i gør disse ting, udsætter en familie for disse ting, som i forvejen er pisse bange efter Mafiaen var der sidste gang, hvis i ønsker kontakt til mig, så er mine kontakt informationer offenlige, så lav en aftale.

Ydermere kan jeg forstå på min kone at i har spurgt til en sag som der er navneforbud i, jeg ved godt landsretten har ophævet den i fredags, men sagen er kæret til højesteret med opsættende virkning, som gør jeg ikke vil eller kan kommenterer denne sag. Sagen kommer sandsyndligt for retten, når en dommer har afsagt en kendelse vil jeg kommenterer denne. jeg har siden 2009 i juni opfordret politiet til at kigge på sagen, dog uden det til dato er ført til andet end en sigtelse.....

Så frem i på nogen måde har tænkt jer at bringe noget omkring mig i jeres avis, vil jeg gerne bede om genmæle på de ting i ønsker at bringe, men ønsker kun besvarelse skriftlig.
Best regards Kristian Holm

------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kære Ekstrabladet, Miki 
Jeg vedlægger hermed dokumentation for hvem som i er i ledtog med, her er blot nogen af Mik AKA ( napoleon ) email´s med trusler, som har været sendt til mig over de sidste 2 måneder.

Manden er syg i hoved, han trænger til hjælp, yderligere er han dybt alkoholiseret og tidligere straffet og været i fængsel både i Frankrig og Danmark.

Jeg vil blot minde Ekstra bladet om jeg intet udestående har med Politiet i nogle lande, jeg er blevet sigtet for 4 forhold i Danmark, som jeg ser frem til bliver behandlet af domstollene, men jeg kan forstå på Mik emails at Danmarks 3 magt ( medierne ) har tænkt sig at dømme mig først, uden på nogen måde at have undersøgt hvad sagen drejer sig om. ( som bekendt har sagen været pålagt navneforbud ) som burde umulige gøre EB aktindsigt i min sag. Så frem EB føler normal journalistisk presse etik, burde man nok afvente til begge parter i sagen har mulighed for genmæle, uden at inkriminere sig selv.

./. vedhæftet er 16 pdf filer som indeholder trussels email fra de sidste 2 måneder fra Mik Decaulaincourt, mange af dem er skrevet/redigeret af Jens Dinesen og Dan Shefet, dette kan bevises via ip adresser mv. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Kristian

Tak for dine emails, som jeg blandt andre har modtaget her til aften.

Jeg har som bekendt været forbi din bopæl i dag, da jeg gerne vil lave et interview med dig. Det fortalte jeg din kone på stedet, og det fortalte jeg politiet, der også var til stede. Politiet fik en kopi af skødet, hvor det fremgår, at Mik Henler stadig ejer huset (ingen ændringer i tinglysningensbogen) og derfor har tilladelse til at invitere os indenfor på grunden.

For en god ordens skyld kan jeg oplyse dig om, at jeg meget gerne vil interviewe dig udelukkende for at få svar på en række spørgsmål omkring dine mange konkurser i Danmark.

Vi vil gerne tale med dig om, hvorfor du ønskede at likvidere Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten.

Vi vil også meget gerne tale med dig om, hvordan du har råd til at bo i en meget luksuriøs ejendom, når du nu er både personlig konkurs samt konkurs med en lang række selskaber i Danmark.

Vi vil også meget gerne tale med dig om, hvordan du forholder dig til de mange anklager Nordsjællands Politi efterforsker dig for. Vi har talt med politiet, der på bånd bekræfter, at de efterforsker dig for en række forhold. Det gælder både i forbindelse med økonomisk kriminalitet samt planerne om at likvidere Boris Frederiksen.

Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig via dine danske selskaber men uden held, Derfor er vi nu her i Frankrig i håb om, at du har lyst til at svare på vores spørgsmål.

Jeg har talt med din advokat Berit Ernst her til aften. Hun lovede, at hun ville kontakte dig, så vi kunne lave en aftale om interview. Vi drøftede også forholdet om, hvorvidt der stadig er navneforbud. Ifølge Berit Ernst er sagen ikke indbragt for højesteret, men blot procesbevillingen, der i løbet af et par dage tager stilling til, hvorvidt sagen kan optages. Det venter vi gerne på.

Jeg håber, vi kan mødes i morgen tidligt og lave interviewet, der ikke sendes før sagen om navneforbuddet er afgjort. Du er velkommen til at optage interviewet, men jeg laver mit interview med min fotograf. Med ovenstående skulle der ikke være tvivl om, hvad jeg vil tale med dig om.

Jeg ser frem til dit svar.

-----------------------------
Med venlig hilsen/Yours sincerely
Ekstra Bladet

Miki Mistrati
Ledende Redaktør / Director
Rådhuspladsen 37
DK-1785 København V
M:+45 21 12 13 13
E: miki@eb.dk
T: @MrMistrati
W: www.eb.dk

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Miki,

-Jeg besvarer hermed din e mail af 14 oktober skrevet efter kl 23 hvor jeg desvære var gået i seng, men den vedhæftet fil i brevet.
-ligeledes har jeg vedhæftet politi rapporten fra Mougins politi af dags dato, som jeg kan se også vedrører hærværk, ulovlig indtrængen overtrædelser af straffelovens § 264 osv....
-Jeg endvidere fået bekræftet af Cathrine og Lars som du har haft kontaktet, at du oplyser dem jeg er efterlyst, dette er stærkt injurierende og jeg må bede dig stoppe disse ulovligheder som du forsætter med, og få fakta på plads inden du kommer brasende på denne helt upassende måde, hvor er din og Ekstra bladet empati for mennesker?

Vil en af mine advokater venligst bekræfte modtagelse af denne e mail, samt bekræfte jeg ikke er eftersøgt, jeg har en ren straffe attest, samt de eneste udestående med dansk politi er  en sag jeg selv bad politiet kigge på 2009, som blot ikke er afsluttet.

Kristian Holm

./. vedhæftet nedenstånede brev


Ekstra Bladet
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Kristian Kongstad Holm
kongstadholm@yahoo.com

Svar på Ekstra Bladets e-mail af 15 oktober 2013 fra Miki Mistrati.

1.
Du fik tidligere i går fremvist kopi af at ejemdommen er på tvangsauktion, samt at Mik Decoulaincourt ikke har betalt afdrag siden 2008. Ligeledes fremviste Cathrine dig bevis for at den franske stat har taget pant i lejebetalingerne som bliver betalt af Cathrine. Hverken du eller Mik Decoulaincourt har lovlig adgang på ejendommen. Mik blev bortvist af politiet gentagne gange tilbage i 2012, hvor han bl. a. ankom med mafiaen, som truede min familie med døden, pengeafpresning, kidnapning af vores børn, sabotage af lejemålet osv. Dette har Cathrine ligeledes fremsendt dokumenter omkring til Ekstra Bladet via e-mail den 14 okt.
Derudover blev I i går bortvist af politiet, tror du at politiet ville gøre dette, såfremt du/I havde lovlig adgang til ejendommen?
At du påstår, at du har set skødet med Miks navn på, er det samme som hvis jeg fortæller dig, jeg også stadig har en kopi, af mit første skøde i 1992, hvor jeg købte min første ejendom.  Mik Decoulaincourt er storsvindler i ledtog med Jens Dinesen og Dan Shefet, dette har jeg dokumenteret overfor Ekstra Bladet i tidligere fremsendte e-mails, dog uden en reaktion fra Ekstra Bladet?
Jeg var dog af den opfattelse, at god journalistik var at belyse historier fra to sider, indtil videre har I ikke vist nogen objektiv interesse for sandheden.

2.
Hvad ønsker du at vide om de pågældende konkurser? Du må være mere konkret.

3.
Det er ikke min opfattelse, at jeg skulle være personlig konkurs, og denne sag er af samme årsag indbragt for Menneskehedsrettighedskommisionen. Desuden er min privatøkonomi vel min private sag, ligesom spørgsmålet om, hvorvidt Cathrine har råd til at betale huslejen, er hendes private sag.
Fakta er at Mik Decoulaincourt og Luise Henler ikke har betalt et eneste afdrag siden 2008, og derfor intet har med huset at gøre, det har dog ikke tilbageholdt dem i at opkræve lejebetalinger, som blev betalt til dem, indtil den franske stat tog pant i lejebetalingerne.

4.
Dit spørgsmål omkring Boris Frederiksen er absurd, usandt og stærkt injurierende. Fremsend venligst beviser for disse vanvittige påstande.

5.
Jeg har ikke ejet noget i Danmark siden august 2009, så jeg ved ikke hvilke selskaber du henviser til der skulle være mine?

6.
Jeg kan desværre ikke deltage i et interview med så kort varsel, ydermere er jeg slet ikke i Frankrig før i weekenden, og her ønsker jeg at holde weekend efter en lang arbejdsuge. Min lyst til at deltage i et interview er selvsagt stærkt påvirket af dine gentagne forsøg på ulovlig indtrængning og din/Ekstra Bladets umiddelbart stærkt ensidige vinkling af historien. Men jeg har intet at skjule og jeg vil overveje at opstille til et interview, såfremt Ekstra Bladet vælger en objektiv vinkel på sagen.

NB: Jeg stiller mig uforstående over for din/Ekstra Bladets manglende lyst til at forholde sig til de ting, som du/I har modtaget dokumentation for på e-mail tidligere. Hvordan kan en ledende medarbejder på Ekstra Bladet krænke privatlivets fred og overtræde både god presseskik samt straffelovens § 264. Ekstra Bladet og du burde kunne sige sig selv, at hvis man skal klatre over 2-3 hegn og passere skilte med Privat Område skrevet på, er noget ikke helt rigtigt.

_______________________________
Kristian Holm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kære Kristian Holm,

Mange tak for din email.

Jeg har ikke bedt om et live-interview, men derimod anmodet om at vi laver et ganske almindeligt interview, der bliver optaget på video. Men hidtil har du ikke svaret på min anmodning, derfor har jeg forsøgt at finde dig her i Sydfrankrig, så du kunne få en reel mulighed for at stille op til interview og svare på mine spørgsmål.

Jeg anser min anmodning som ganske konkret:

1) Vi vil gerne spørger om, hvorfor du ønskede at likvidere Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten?

2) Vi vil også gerne spørger om, hvordan du har råd til at bo i en meget luksuriøs ejendom, når du nu både er personlig konkurs samt konkurs med en lang række selskaber i Danmark?

3) Vi vil også spørger om, hvordan du forholder dig til de mange anklager som Nordsjællands Politi efterforsker dig for? Det gælder forhold om økonomisk kriminalitet og planer om at likvidere Boris Frederiksen.

De ovennævne spørgsmål har du allerede fået tilsendt flere gange, derfor forstår jeg ikke, at du skriver at; "... jeg for(t)sat intet hørt tilbage?...". Du har modtaget mine hovedspørgsmål til dig. Du kan derfor ikke længere være i tvivl om vores journalistiske intensioner.

For en god ordens skyld skal jeg understrege - endnu en gang - at vi har tilladelse til at filme på din bopæl, da den retmæssige ejer Mik Henler har givet os en skriftlig tilladelse. Skulle du være i tvivl om ejerforholdet, bedes du læse din kones anmeldelse til politiet i dag, hvor det fremgår, at hun omtaler Mik Henler som "mon propriétaire" - min udlejer...

Jeg kan garantere dig, at ingen i mit nærvær har optrådt truende endsige har begået ulovligheder. Vi har været på Mik Henlers ejendom med hans tilladelse og spurgt efter dig, da vi gerne ville stille dig ovennævnte spørgsmål. Desuden har fransk politi to gange været til stede, hvor vi har filmet uden problemer.

Jeg skal endnu en gang opfordre dig til at stille op til at svare på vores spørgsmål.


----------------------------
Med venlig hilsen / Best regards
Ekstra Bladet

Miki Mistrati
Ledende Redaktør /Senior Editor
M: +45 21 12 13 13
T: @mrmistrati
E: miki@eb.dk<mailto:miki@eb.dk>
W: eb.dk<http://eb.dk>
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekstra Bladet
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Kristian Kongstad Holm

Svar på Ekstra Bladets e-mail af 15 oktober 2013 fra Miki Mistrati.
Jeg var dog af den opfattelse, at god journalistik var at belyse historier fra to sider, men indtil videre har I ikke vist nogen objektiv interesse for sandheden.
1. Dit spørgsmål omkring Boris Frederiksen er absurd, usandt og stærkt injurierende. Du er tidligere blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande, dog uden reaktion fra din side.
Jeg vil informere dig om, at både Mik Decoulaincourt og du, Miki Mistrati, vil blive politianmeldt i Danmark af mine advokater for bagvaskelse og injurier ligesom vi har politianmeldt jer i Frankrig.  
2. Det er ikke min opfattelse, at jeg skulle være personlig konkurs, og denne sag er af samme årsag indbragt for Menneskehedsrettighedskommisionen. Desuden er min privatøkonomi vel min private sag, ligesom spørgsmålet om, hvorvidt Cathrine har råd til at betale huslejen, er hendes private sag.

3. Der er et navneforbud i denne sag, som er indbragt for Højestret, derfor kan jeg ikke komme ind på den aktuelle sigtelse, men jeg tager dette med sindsro.
 Jeg har selv i 2009 både til kuratorer, panthavere og medierne opfordret politiet til at efterforske sagen. Der er dog til dato ikke sket noget som helst, til trods for, at jeg og mine advokater minimum hver måned har rykket for de behandling af sagen, så vi kan få dette afsluttet. Jeg håber meget, sagen ender i retten, så jeg kan få bevist min uskyld.
Jeg kan desværre ikke deltage i et interview andet end på skrift. Jeg ønsker på ingen måde at omgås eller mødes med personer, som har et så lemfældigt forhold til loven og politiet som Ekstra Bladet.
Min lyst til at deltage i et interview er selvsagt stærkt påvirket af dine gentagne forsøg på ulovlig indtrængning og din/Ekstra Bladets umiddelbart stærkt ensidige vinkling af historien. Men jeg har intet at skjule og jeg vil svare dine henvendelser på e-mail, så misforståelser undgås.
NB: Jeg stiller mig uforstående overfor din/Ekstra Bladets manglende lyst til at forholde sig til de ting, som du/I har modtaget dokumentation for på e-mail tidligere. Ydermere må jeg udbede mig at mine svar bliver bragt i sin helhed, og Du/Ekstra Bladet anvender vores tidligere svar og beviser. 


_______________________________
Kristian Holm


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kære Kristian Holm,

I forlængelse af din mail vil jeg gerne uddybe mine spørgsmål:

1) I forhold til en planlagt likvidering af Boris Frederiksen har vi talt med Nordsjællands Politi om sagen. Vi har ligeledes talt med Boris Frederiksen, der bekræfter, han har meldt det til selvsamme politi. Vi er også i en besiddelse af en mail-korrespondance, hvor du sammen med en tidligere samarbejdspartner diskuterer netop en plan om at likvidere Boris Frederiksen.
Derfor er det helt naturligt, at vi gerne vil høre dig, hvorfor du havde planer om at likvidere ham?

2) Vi har netop i dag talt med både kuratoren i dit personlige bo Troels Tuxen samt Skifteretten, der bekræfter, at du er erklæret konkurs personligt. Ligeledes er stort set samtlige af dine selskaber under konkurs. Da din kone ingen steder står opjort til at råde over formue eller virksomheder, er det helt naturligt at spørge til, hvordan I kan betale huslejen i et så dyrt hus, når du er konkurs og din kone ikke har nævneværdige midler. Hvad er din forklaring på det?

3) Navneforbuddet dækker fire konkrete anklager. Den planlagte likvidering af Boris Frederiksen er ikke omfattet af det navneforbud. Seneste dom fra Landsrettet har stadfæstet byrettes dom om at ophæve navneforbuddet. Derfor kan du sagtens svare på spørgsmålet, men vi bringer naturligvis ikke noget om sagerne, før navneforbuddet er afklaret.
Derfor vil vi naturligvis gerne vide, hvordan du forholder dig mod anklagerne?

Ydermere vil vi gerne vide følgende:

4) Du kører pt. rundt i to biler, hvor af den ene reelt tilhører dine kreditorer. Det ses blandt andet ved, at Boris Frederiksen på vegne af konkursboet står som panthaver. De biler er ifølge Boris Frederiksen forsvundet. Har du planer om at levere bilen tilbage?

5) Du hævder selv, at du er succesrig iværksætter. Du skriver, du blandt andet har skabt først Bildillen og siden BilXperten. Ifølge de officielle regnskaber fra Bildillen har du aldrig været ejer af kæden eller bygget den op. Her fremgår det imidlertid, at du har været franchise-tager og drevet en enkelt butik. Her blev du bortvist og anmeldt for bedrageri på anmodning fra en række finansieringsselskaber herunder PBS. Hvad er din kommentar til det?

6) I Bilxperten fremgår der ligeledes ingen steder nogen information om, at du skulle have været medejer eller have haft nogen ledende stilling. Her fremgår det i stedet, at du har drevet en enkelt butik. Hvordan stemmer det overens med dine egne udsagn om, at du har været med til at bygge kæden op?

----------------------------
Med venlig hilsen / Best regards
Ekstra Bladet

Miki Mistrati
Ledende Redaktør /Senior Editor
M: +45 21 12 13 13
T: @mrmistrati
E: miki@eb.dk<mailto:miki@eb.dk>
W: eb.dk<http://eb.dk>
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekstra Bladet
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Kristian Kongstad Holm

Svar på Ekstra Bladets e-mail af 15 oktober 2013 fra Miki Mistrati.
Jeg var dog af den opfattelse, at god journalistik var at belyse historier fra to sider, men indtil videre har I ikke vist nogen objektiv interesse for sandheden.
1. Dit spørgsmål omkring Boris Frederiksen er absurd, usandt og stærkt injurierende. Du er tidligere adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande, dog uden reaktion fra din side. Såfremt politiet mener, at sagen har det mindste på sig, ville de nok have kontaktet mig eller mine advokater om det.
Jeg vil informere dig om, at både Mik Decoulaincourt og du, Miki Mistrati, vil blive politianmeldt i Danmark af mine advokater for bagvaskelse og injurier, ligesom vi har politianmeldt jer i Frankrig.  
2. Det er ikke min opfattelse, at jeg skulle være personlig konkurs, og denne sag er af samme årsag indbragt for Menneskehedsrettighedskommisionen. Desuden er min privatøkonomi vel min private sag, ligesom spørgsmålet om, hvorvidt Cathrine har råd til at betale huslejen, er hendes private sag.

3. Der er et navneforbud i denne sag, som er indbragt for Højesteret med opsættende virkning, derfor kan jeg ikke komme ind på den aktuelle sigtelse, men jeg tager dette med sindsro. Lad mig understrege at de 3 forhold politiet undersøger, er af udelukkende  økonomisk karakter.
 Jeg har selv siden 2009 både til kuratorer, panthavere og medierne opfordret politiet til at efterforske sagen. Der er dog til dato ikke sket noget som helst, til trods for, at jeg og mine advokater minimum hver måned har rykket for behandling af sagen, så vi kan få dette afsluttet. Jeg håber meget, sagen ender i retten, så jeg kan få bevist min uskyld.
4. Jeg er helt overbevist om, at såfremt Boris Frederiksen vil i kontakt med mig, så kender han min e-mail adresse.
Du er tidligere adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for dine vanvittige påstande, dog uden reaktion fra din side, jeg kan derfor ikke forholde mig til dine spørgsmål, med mindre du fremlægger dokumentation herfor.
5 & 6. Jeg har lige søgt på www.cvr.dk, men regnskabsmaterialet er ikke tilgængeligt mere.
Mine butikker stod for over 62% af salget i Bildillen.  Jeg var partner med grundlæggeren, Vi fik uenigheder omkring hvordan Bildillen skulle drives generelt, derfor stoppede jeg.
2 måneder efter var jeg i gang med min nye partner som jeg opbyggede BilXperten med, som på under 1,5 år blev Danmarks største biludstyrskæde. I 2004 blev Bildillen til en del af BilXperten kæden. Dine påstande om bortvisning og bedrageri er absurde, usande og injurierende.
Du er tidligere adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande, dog uden reaktion fra din side. Såfremt dine påstande generelt skulle være sande, så havde jeg nok ikke haft en ren straffeattest hele mit liv. Dansk lov gælder vel stadig således at,  man er uskyldig til man er dømt?
Jeg kan desværre ikke deltage i et interview andet end på skrift. Jeg ønsker på ingen måde at omgås eller mødes med personer, som har et så lemfældigt forhold til loven og politiet som Ekstra Bladet.
Min lyst til at deltage i et interview er selvsagt stærkt påvirket af dine gentagne forsøg på ulovlig indtrængning, hærværk, bagvaskelse, og din/Ekstra Bladets umiddelbart stærkt ensidige vinkling af historien. Men jeg har intet at skjule og jeg vil svare dine henvendelser på e-mail, så misforståelser undgås.
NB: Jeg stiller mig uforstående overfor din/Ekstra Bladets manglende lyst til at forholde sig til de ting, som du/I har modtaget dokumentation for på e-mail tidligere. Ydermere må jeg udbede mig at mine svar bliver bragt i sin helhed, og du/Ekstra Bladet anvender vores tidligere svar og beviser. 


_______________________________
Kristian Holm


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Kristian

Jeg vil gerne opfordre dig til at svare fyldestgørende på de fremsendte spørgsmål.

Først og fremmest er jeg nødt til at understrege over for dig, at du ER personligt konkurs.

Det bekræfter både Skifteretten samt din kurator Troels Tuxen. At sagen skulle være indbragt for menneskerettighedsdomstolen, kan jeg ikke se noget dokumentation for nogle steder.


Endnu en gang vil vi meget gerne høre dig holdning til, at Boris Frederiksen har følt sig så truet af din og frygtet for sin sikkerhed, at han har anmeldt sagen til politiet?

Du er sigtet for en række økonomiske forhold. Hvordan forholder du dig til sigtelserne?

Har dine trusler mod Boris Frederiksen noget at gøre med, at du nu er sigtet for en række forhold, som han sammen med Pernille Bigaard har anmeldt dig for?

Du siger selv, at dine kreditorer bare kan komme og hente deres biler, hvis de mener, de har ret til det. Men burde du ikke selv have afleveret dem, da du gik konkurs?

Du forklarer selv, at du drev flere Bildillen-butikker, og at du forlod kæden på grund af uenighed.
I samtlige registre inklusiv cvr fremgår det kun, at du udelukkende har været direktør og ejer af en enkelt butik. Denne blev du smidt ud af og anmeldt for bedrageri., jf. nedenstående:


Nedenstående er hentet fra Bildillens eget regnskab fra seneste regnskabsår. Hvad er din kommentarer til sagen?

Venlig hilsen,
Morten Johnsen
Erhvervsredaktør
Ekstra Bladetmorten.johnsen@eb.dk - direkte: +45 3347 2017 - mobil:  +45 5374 0823

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekstra Bladet
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Kristian Kongstad Holm

Svar på Ekstra Bladets e-mail af 22 oktober 2013 fra Morten Johnsen.
Kære Morten, jeg var dog af den opfattelse, at god journalistik var at belyse historier fra to sider, men indtil videre har I ikke vist nogen objektiv interesse for sandheden eller fremsendt et eneste bevis for jeres påstande.
Jeg har tidligere svaret på jeres spørgsmål, jeg vil gerne prøve at gøre det mere uddybende.
Dit spørgsmål omkring Boris Frederiksen er absurd, usandt og stærkt injurierende. Ekstra Bladet er tidligere adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande, dog uden reaktion fra Ekstra Bladet side. Såfremt politiet mener, at sagen har det mindste på sig, ville de nok have kontaktet mig eller mine advokater om det. Ekstra Bladet har ligeledes modtaget kopi af E-mail fra advokat firmaet TVC, som afkræfte jeres absurde påstande.
Det er ikke min opfattelse, at jeg skulle være personlig konkurs, og derfor har jeg indbragt denne sag for Menneskehedsrettighedskommisionen. Desuden fremgår det tydeligt af konkursloven, for at blive erklæret konkurs skal man bo i Danmark, Jeg fraflyttet i 2009!

Der er et navneforbud i denne sag, som er indbragt for Højesteret, derfor kan jeg ikke komme ind på den aktuelle sigtelse, men jeg tager dette med sindsro. Lad mig understrege at de  forhold politiet undersøger, er af udelukkende  økonomisk karakter.
 Jeg har selv siden 2009 både til kuratorer, panthavere og medierne opfordret politiet til at efterforske sagen. Der er dog til dato ikke sket noget som helst, til trods for, at jeg og mine advokater minimum hver måned har rykket for behandling af sagen, så vi kan få dette afsluttet. Jeg håber meget, sagen ender i retten, så jeg kan få bevist min uskyld.
Jeg er helt overbevist om, at såfremt en kurator ønsker at kontakte mig, så kender han min adresse, jeg er ikke bekendt med biler, som skulle tilhører dem.
Ekstra Bladet er tidligere adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for dine vanvittige påstande, dog uden reaktion fra din side, jeg kan derfor ikke forholde mig til dine spørgsmål, med mindre du fremlægger dokumentation herfor.
Jeg har lige søgt på www.cvr.dk, men regnskabsmaterialet  for Bildillen er ikke tilgængeligt mere. Uanset hvad må dette være et regnskab som jeg ikke har underskrevet, da jeg ikke er bekendt med dette. Ekstra Bladet påstand er absurd og injurierende set i lyset af dette er noget som er over 13-14 år siden, og såfremt politiet havde ment sagen, skulle havde haft noget på sig, ville jeg nok havde hørt fra dem.
Mine butikker stod for over 62% af salget i Bildillen.  Jeg var partner med grundlæggeren, Vi fik uenigheder omkring hvordan Bildillen skulle drives generelt, derfor stoppede jeg.
2 måneder efter var jeg i gang med min nye partner som jeg opbyggede BilXperten med, som på under 1,5 år blev Danmarks største biludstyrskæde. I 2004 blev Bildillen til en del af BilXperten kæden. Ekstra Bladet påstande om bortvisning og bedrageri er absurde, usande og injurierende og ville nok ikke kunne havde lade sig gøre, såfremt dine påstande var sande.
Ekstra Bladet er tidligere adskillige gange blevet bedt om at fremsende beviser for disse vanvittige påstande, dog uden reaktion fra jeres side. Såfremt jeres påstande generelt skulle være sande, så havde jeg nok ikke haft en ren straffeattest hele mit liv. Dansk lov gælder vel stadig således at,  man er uskyldig til man er dømt?
Min lyst til at deltage i et interview er selvsagt stærkt påvirket af Ekstra Bladet gentagne forsøg på ulovlig indtrængning, hærværk, bagvaskelse, og Ekstra Bladets umiddelbart stærkt ensidige vinkling af historien. Men jeg har intet at skjule og jeg vil svare dine henvendelser på e-mail, så misforståelser undgås.
NB: Jeg stiller mig uforstående overfor din/Ekstra Bladets manglende lyst til at forholde sig til de ting, som du/I har modtaget dokumentation for på e-mail tidligere. Ydermere må jeg udbede mig at mine svar bliver bragt i sin helhed, og du/Ekstra Bladet anvender vores tidligere svar og beviser som vores genmæle.
Jeg skal igen bede Ekstra Bladet gemme deres beviser for deres påstande, da min advokat er i fair med at anlægge en injurierer sag mod Ekstra Bladet.  _______________________________
Kristian Holm

./. kopi af min straffe attest af 16 okt. 2013. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------