søndag den 26. februar 2012

DR kontant December 2011 og mine svar og forklaring


DR Kontant 2011

Burde DR Kontants pistol journalistik baseret på påstande og envejs journalistik som ikke er objektiv være tilladt ?

Jeg håber vi stadig lever i et retssamfund, hvor det er landets domstole som dømmer Mennesker og firmaer. Loven udtaler tyderligt at man er uskyldig indtil det modsatte er bevist og en dom er afsagt ved retten.
Nedenstående på denne side har jeg samlet hele mail dialogen med DR Kontant uredigeret, samt links som modbeviser eller forklare deres påstande som DR Kontant bringer i deres TV program.
Jeg er sikker på, Hvis du har set TV programmet og derefter læser denne side, vil du ikke tro på at en statslig tv kanal som DR, kan tillade sig at omgås sandheden så lemfældigt i jagten på seere. 


Dec. 2011
Email sendt til alle i Dr Kontant´s redaktion 15 dec.
Kære DR Kontant readation 
Blot til jeres information så i ikke bringer usandheder omkring politiet ell. søger mig, har jeg hentet to straffe attester indenfor den sidste måned. Ialt findes der 5 straffe attester på hjemmesiden som alle er hentet hvis muligt før jeres program, eller lige efter. stærkere bevis for DR Kontant lyver og bringer usandheder findes vel ikke ?Endvidere har jeg hentet nemid og nyt pas indenfor de sidste 30 dage, jeg har ligeledes ringet til Politiet som siger der er ingen ting. 
Jeg mener endvidere at det ville være på sin plads at DR Kontant lavet et link på deres hjemme side til min, så folk selv kan dømme.
Kopi af Ren straffe attest:

Lyver DR kontant så ikke ?, når de skriver på deres hjemmeside Kristian Holm vil ikke udtale sig, meget mere løgn bliver det vidst ikke! jeg ønsker bare ikke at deltage i sesations tv baseret på pistol journalistik, hvor man bliver redigeret til ukendelighed i DR kontant jagt på høje seer tal. DR Kontant må da også stille sig selv spørgsmålet hvorfor vil ingen stille op til interview ? og hvis de gør klager de i pressen bagefter, måske fejlen ligger i jeres redigering ?http://www.dr.dk/DR1/kontant/2011/11/22185552.htm
Jeg vil blot oplyse jer at jeg vil rejse en erstatnings sag, og at jeg vil håbe den fører til Danmark bliver et rets samfund igen, hvor domstolene dømmer personer og ikke sensations tv baseret på Løgn og udokumenteret påstande.
Tænker i nogen side på hvilken betydning/konsekvenser det har når i bringer disse usandheder? som journalist har man pligt til at være opbjektiv, og sætte sig ind i sagen fra begge sider. lad os skue tiden tilbage til jeres første program om mig, her henvendte i jer fredag middag via mail og blev svaret 2 timer senere. Men allerede før jeg modtog jeres mail, kørte der reklamer for programmet som beskrev hvilken bandit jeg var, hvordan kan dette lade sig gøre ? Måske har i telepatiske evner så i kendte mine svar på forhånd ? eller måske i bare bringer det TV seerne ønsker at se, men burde programmet så ikke flyttes til underholdning istedet ?
NB: Jeg tænkte om vi to Kåre skulle være på julegaver med hinanden i år ? hvis ja vil jeg tilbyde dig at bytte matador spillet fra sidste program til et par nye converse sko ? ( skal bare vide hvilken str du bruger ? ) 

Nov. 2011
Politiet tager kraftig afstand fra DR Kontant metoder :

DR Kontant usande og udokumenteret påstande om Politiet skulle eftersøge mig :

Kopi af ren straffeattest af 12 dec. afhentet hos Politiet!

Sandheden om huset i Cannes!

Sandheden om Jens Uggely EL!

Pressen skal ikke dømme folk, vi lever i et retssamfund!

DR Kontant mener mine forretnings metoder er forkerte, døm selv efter at have læst mine svar "beviser" på deres påstande!

Sandheden omkring Tim Christensen! 

Links til debat forum´s om DR Kontant program

Jeg gemmer mig ikke !

Opfordring til alle !

Ferie penge :

Hvorfor ender ejendomme på tvangsauktion :

Skoleholdervej 93 - Sveahus

Hvis udlejer går konkurs eller en ejendom skal på tvangsauktion " hvordan skal jeg forholde mig "

Udenlandsk ejerkreds :

Hele mail dialogen før DR Kontant´s udsendelse i Nov. 2011

Lyver DR Kontant i jagten på seer, eller kan så mange firmaer og Politiet tage fejl i deres kritik af DR ?

DR kontant skriver på deres hjemmeside Kristian Holm vil ikke udtale sig, meget mere løgn bliver det vidst ikke! jeg ønsker bare ikke at deltage i sesations tv baseret på pistol journalistik, hvor man bliver redigeret til ukendelighed i DR kontant jagt på høje seer tal. 


Tvangsauktion hvorfor ?

DR Kontant påstande om penge strømme, men kan det være sandt ? 


Her er hele sandheden, og den komplette uredigeret dialog mellem parterne. 
Husk at læse fra neden og op, så for du historien fra starten til slut. 

Kære Lisbeth

Tak for snakken igår den 17 nov. på 21 min og 23 sek. 

Jeg er glad for DR ikke vælger at bringe billeder af min familie, og ej heller vil bringe vores adresse, da dette vil bringe min families sikkerhed i fare. Jeg vil dog forsat fastholde mit synspunkt på i har overtrådt Monaco lov og krænket privat livets fred ved at filme i Monaco uden tilladelse fra os, Monaco eller Danmark. 
Jeg har gentagende gange siden Juni skrevet via mail, at jeg ikke ønsker at stille op til et interview på jeres vilkår.

Jeg vil dog gøre DR opmærksom på at Monaco er meget lille, og mange bygninger har navne skilte på, så dette bedes sløres af sikkerheds hensyn.

Efter vores snak om sikkerhed for min familie, oplyser jeg tydeligt at hvad der siges herefter skal blive mellem dig og mig, altså jeg ikke vil citeres for dette, hvilket jeg vil bede dig overholde, ellers vil dette blive retsforfuldt.

Du oplyste mig ligeledes at i havde lavet grundig reseach over 2 måneder, hvor til jeg svarede at jeg ikke kunne forstå dette, da jeg til dato ikke havde modtaget nogle spørgsmål fra jer, og det er en jounalists opgave at tilveje bringe en objektiv vurdering, inden en artikel eller tv udsendelse bringes.

Jeg spurgte endvidere til om i i al den tid havde lavet grundig reseach, hvor til du svaret ja!
Jeg spurgte derefter til sagen med Wael Kassi, hvor i ikke engang vidste hans rigtige navn som er Wael Mohammed og at han er bandemedlem af Black Cobra. Bor han stadig i samme lokaler og driver sin forretning ?? 
Du svarede at det vidste du ikke. Hvorefter jeg kunne oplyse at det gør han. Det lykkedes nemlig Wael Mohammad og Kay Wilhelmsen at snyde DR Kontant til at bringe den første udsendelse om mig.
Begge har vi Politi anmeldt, Kay Wilhelmsen sagsøger vi for 16 mio. og Wael Mohammad sagsøger vi for 1,6 mio. Disse sager er dog ikke afsluttet i retten endnu.
Men jeres udsendelse handlede jo også om han var smidt ud, men er dette tilfælde ?? NEJ VEL

Hvad er så status i denne sag spurgte jeg Lisbeth ?
Det ved jeg ikke svaret hun. Jeg kunne herved informere om at der er kommet en retslig afgørelse som vi har vundet, så her havde DR Kontant og Uggely kun ret i DR Kontant, men Danske Domstole besluttet altså vi havde ret!!

Ligro Lightning:
Hvad er så status i denne sag spurgte jeg Lisbeth ?
Det vidste hun heller ikke. Jeg svarede at sagen nemt kunne afgøres i retten ligesom Uggely El, men at Ligro Ligthning var Insolvente ifølge oplyste og indleveret regnskaber til SKAT. ( negativ egenkapital )
Derfor havde vi besluttet ikke at gennemføre denne retssag, med mindre Ligro Ligthning lagde den an mod os, som de sagde på TV de ville gøre, men dette er aldrig sket!!!

Du spurgte om jeg personligt stadig brugte Per Edren som advokat, hvilket jeg først svarede  nej til, og derefter oplyste jeg ikke ønsket at svare på dette!

Slutligt vil jeg bede dig pænt om du vil sende mig en kopi af denne optagelse, så jeg i tilfælde af i bringer brud stykker/ redigeret, at jeg kan lægge den fulde version på nettet, så alle kan høre sandheden i den fulde og uredigeret version.
Best regards / Med venlig hilsenKristian Holm
Kære Kristian Holm,
Tak for din mail og dit utraditionelle forslag. Det er naturligvis ikke en model, vi kan medvirke til.
I morgen og mandag ind til kl. 18 har du mulighed for at lade dig interviewe under trygge forhold i DR Byen.
Redigeringsretten er DRs.
Med venlig hilsen
----------------------------------------------------------------------------------------------Lisbeth Kølster
Redaktør, Kontant, DR1 DR
DR Byen
Emil Holms Kanal 20, opg.6-4
DK-0999 København C
+45 3520 3040
+45 2854 4681
lkb@dr.dk

www.dr.dk
-------------------------
Fra: Kristian Holm [mailto:kongstadholm@gmail.com]
Sendt: 17. november 2011 10:31
Til: Kåre Hjøllund Quist DR Nyheder
Cc: Lisbeth Kølster DR Nyheder; Mads Nilsson DR Nyheder; Dorthe Vest Andersen DR Nyheder
Emne: DR Kontant

Kære Kåre Quist & Co.

Velkommen til Sydfrankring! Jeg kan forstå på min kone, at du valgte at besøge vores private adresse i Monaco igår, onsdag den 16 nov. Jeg havde ellers via gentagende mails fortalt dig, at hverken jeg eller koncernen var interresseret i at udtale os til dig foran et kamera.
Alligevel vælger du at dukke op på den adresse hvor jeg er udstationeret , og fortælle vagterne at du havde en forindgået aftale her om, hvilket jeg er meget uforstående overfor. Jeg har derfor valgt at Politianmelde dig, og vil bede dig oplyse navne på de andre 4 personer som ligeledes valgte at overtræde privatlivets fred.

Jeg håber i tænker over at Politiets bande enhed har modtaget og behandler over 3 sager, hvor bander eks. Black Crobra " Mohammad Wael " nu har truet med at likvidere mig, hvis jeg ikke betaler ham og hans kriminelle venner 2,8 mio. kr. Ved at i afslører min familie´s opholdsted, vil i bringe min familie i stor fare.
Vi har efter jeres sidste program været udsat for røveri, hærværk, trusler på livet, mv. og koncernen har været nød til at lukke kontoret pga. fare for personalet. (Alt dette vil Politi kunne bekræfte!)

Jeg har derfor valgt, at hvis i kan sirke mig at min private adresse samt billeder fra bygningen jeg bor i, bliver slettet og ikke brugt i jeres udsendelse, vil jeg gerne deltage på tv på mine vilkår.

1. I sender mig idag inden kl. 13.00 alle spørgsmål i ønsker at stille mig ved interwievet.
2. Kåre bliver hentet hvor han er imorgen kl. 12.00 og kørt til et tv studie i området som jeg har lavet en aftale med, som så filmer hele interwievit, som lægges uredigeret på youtube.com
3. Linket vil blive sendt til jer 30 min før jeres tv program starter, så i kan refere til dette i programmet, men ikke før, da vi ikke ønsker i bringer brudstykker som er redigeret.
4. Der vi være en advokat til stede som bevidner at alt forgår rigtigt, ligeledes forbeholder vi retten til samtlige rettigheder i denne optagelse


Hvorfor jeg ikke ønsker at medvirke i et normalt interview fra jer ?
Fordi i vælger at redigere og klippe det, som det passer jer, og så det bliver til sensations tv som seerne ønsker det!

Hvorfor så ikke bare filme det samtidig med du bliver interviewet, og lægge det på youtube.com i sin helhed bagefter ?
Fordi under 5% vil se dette, og 95% vil tro på jeres sensations tv.

Hvorfor så ikke stille op til et live interview ?
Fordi her kan en dygtig journalist nemt tage styringen og få en uerfaren på glat is, se selv vores politikkere.
Ligeledes vil de kunne slutte af med at der er desværre ikke mere tid, eller kun stille de spørgsmål de ønsker!
Samt risikoen for at Københavns bande miljø står udenfor DR´s studier, når det er slut er for stor.