tirsdag den 24. januar 2012

Påstande om lejere Maria Elgaard Jensen har penge tilgode

Maria Elgaard Jensen - Lyver på TV

Maria Elgaard Jensen og DR Kontant lyver når de fortæller seerne hun har penge tilgode, nedenstående er beviset, hvor hun har underskrevet en samtykkeerklæring om hun er fyldestgjort for et hvert angående hendes lejemål. Jeg vil påstå at jeg kan dokumenterer at samtlige lejere, som har boet til leje hos en af de selskaber som/ mens jeg har været direktør ikke har en eneste krone til gode. Jeg er rystet over medierne forsætter med at bringe usandheder, når både jeg kan dokumenterer det modsatte, samt at alle ved hvis et selskab går konkurs, så sælges ejendommen på tvangsauktion eller frivilligt salg, derefter for alle lejerer som har haft registeret post adresse på stedet deres depositum retur.

Kontant nævnte dog pengene ikke er betalt af mig :
1. Det er sandt, men jeg har heller ej nogen siden skyldt lejerne noget, eller ejet ejendommene i Danmark, som jeg arbejdet som direktør for indtil april 2011.
2. Selskabet eller den fond som ejet ejendommene de boet i, har efter salg hvad enten det er normalt salg eller tvangsauktion, fået færre penge ud af salget, netop fordi lejerne skulle have deres depositum tilbage, sådan er loven lavet for at sikre dem( og dette er jeg kun glad ved ).
3. Så når LLO/ DR udtaler det ikke er selskabet eller fonden som har medvirket til lejernes depositum er tilbage betalt, er det ikke sandt. eks. Skoleholdervej 93, 2400 Kbh Nv. skyldte fonden som ejet den ca. 11 mio. til Nykredit for som 1 priortetslån, ejendommen blev solgt for lidt ober 13 mio. selv om den var vuderet til 25 mio. men når ting skal sælges hurtigt, for man aldrig den bedste pris.
4. Lejeren som medvirker i DR tv show Kontant hele 3 gange, har altså modtaget afregning inden DR tv show Kontant bragte usandheder, Maria Elgaard Jensen modtog 24/1-2012, så tv showet kontant DR bragte i febuar 2012 og i august 2013 fortæller altså ikke sandheden, men kun den manipuleret sandhed som DR Kontant ønsker seerne skal se og hører. for hvis sandheden kom frem, ville det jo ikke være TV drama med høje seer tal.

Maria Elgaard Jensen - bevis for DR Kontant lyver når de siger folk mangler depositum